Press "Enter" to skip to content

Profeția din Biblie despre care toată lumea vorbește! Se spune că prevestește sfârșitul lumii și se întâmplă acum

Despre sfârșitul lumii se vorbește de mai mulți ani, iar subiectul continuă să stârnească controverse, asta după ce au apărut noi ipoteze care ar indica apocalipsa. Ba mai mult, se spune că sfârșitul lumii are loc chiar în perioada actuală, fiind prevestit de mai multe semne.

  • Profeția care a stârnit controverse
  • Coincidențele care ar preveni sfârșitul lumii

În ultimii ani, subiectul legat de sfârșitul lumii a stârnit numeroase controverse, asta după ce specialiștii au luat în calcul mai multe ipoteze, inclusiv cele inspirate din religie.

De curând, o profeție care a căpătat tot mai multă popularitatea este aceea legată de anumite „evenimente” sau semne, care anunță sfârșitul lumii, care ar avea loc chiar în prezent.

Profeția din Biblie care a stârnit controverse

De-a lungul timpului, specialiștii au încercat să calculeze momentul în care ar putea avea loc sfârșitul lumii, dar, de curând, au apărut mai multe ipoteze inspirate din profețiile din Biblie.

Mai exact, se spune că atunci când râul Eufrat, care este cel mai lung fluviu din Asia, va seca, atunci sfârșitul lumii este aproape.

Acest lucru apare notat în ultima carte din noul Testament, cunoscută ca Revelația lui Ioan. Specialiștii spun că Eufratul a început să sece, lucru care ar indica faptul că profeția nu este doar la stadiul de ipoteză, ci, de fapt, acest lucru explică sfârșitul lumii.

Semnele care ar indica sfârșitul lumii

Un alt lucru care este menționat în cărțile sfinte are legătură cu energiile din acea zonă. Se spune că râul Eufrat este păzit de patru spirite, deghizate în îngeri, care veghează ca râul să ajungă la un moment dat să fie secat complet.

În prezent, acest fenomen este „privit” cu atenție de cei patru îngeri. Atunci, spiritele se vor dezlănțui și vor fi în stare să provoace un dezastru.

Tot în Noul Testament se găsește și un capitol în care se spune că în momentul apocalipsei, se pune capăt răutăților și închinării la idoli, fiind un nou început în care să domine credința.

În cartea sfântă se mai spune că atunci va fi instaurată o nouă ordine, iar Iisus Hristos se va întrupa pe pământ, din parte lui David, pentru a duce, din nou, credința printre oameni.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page