Press "Enter" to skip to content

Profeţia lui Arsenie Boca ce a înspăimântat România: „Ţara o să fie lovită de un cutremur violent, oamenii vor urla de durere și vor muri”

Părintele Arsenie Boca a venit cu o profeţie despre București, în care vine cu anunţuri surprinzătoare ce ţin de schimbări importante.

Profeţia lui Arsenie Boca ce a înspăimântat România. Conform unei ziceri ale părintele (supranumit ”Sfântul Ardealului”), Bucureştiul va fi un nou Ierusalim, iar transformarea capitalei României ar fi început chiar din 2020. Mărturisirea îi aparține Letiţiei Suciu din Dumbrăveni. „Ne povestea că România va fi grădina Maicii Domnului, Bucureştiul va fi noul Ierusalim. Şi care vor rămâne, aleşii lui Dumnezeu, că numai aceia vor rămânea, vor fi într-o fericire nemaipomenit de mare”, a declarat aceasta, la un moment dat.

Profeţia lui Arsenie Boca ce a înspăimântat România: ”Ţara o să fie lovită de un cutremur violent, oamenii vor urla de durere și vor muri”

”Bucureştiul are să fie al doilea Ierusalim. Să nu vă fie frică, căci Ţara Făgăraşului este păzită de Maica Domnului. Stă Maica Domnului în coate şi genunchi şi se roagă pentru Ţara Făgăraşului”. ,,Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săvârşesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal, care este controlul şi dominarea întregii lumi… Atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”, este profeția lui Arsenie Boca.

Totodată, părintele Arsenie Boca ar fi prezis și că românii vor pleca în număr mare din ţară, la un moment dat – fără a exista o precizare temporală clară – iar atunci când vor dori să revină pe meleagurile natale nu vor mai avea posibilitatea să o facă. El ar fi spus, în public, următoarele cuvinte-profeție:

„Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”

Parintele se referea la razboiul nevazut, focul malefic, lupta cu virusii, criza care ameninta planeta şi lupta egregoarelor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page