Press "Enter" to skip to content

„Profețiile” despre 2024 făcută de un ziar, în 1924. Unele s-au adeverit deja, ce ar urma să se întâmple

Un cercetător asociat la Universitatea din Calgary, Canada, a făcut publice fotografii dintr-un ziar ce datează din anul 1924, în care se vorbea despre cum va fi viața peste 100 de ani de la momentul publicării articolului. S-au făcut „profeții” despre 2024 bune, însă și unele teribil de greșite.

„Profeții” despre 2024, publicate într-un ziar din anul 1924

Un ziar publicat în anul 1924 a prezis, prin vocea autorilor săi, cum urma să fie viața în anul 2024. Informația a fost făcută publică de Paul Fairie, un cercetător asociat la Universitatea din Calgary, Canada, care a împărtășit fotografii din ziar în mediul online.

Cu mult timp în urmă, acum un secol, era o tendință populară ca ziarele să prezică cum va fi viața peste 100 de ani. Adică, în prezent! În privința unora dintre predicții, trebuie să fim de acord, fiindcă s-au adeverit. Altele însă prezintă o imagine care în anul 2024 nu este deloc reală.

Ce lucruri prezise în urmă cu 100 de ani s-au dovedit a fi reale astăzi

Un articol dintr-un ziar din 1924 vorbește despre construirea unor clădiri de aproximativ 100 de etaje. Există puțin peste 20 astfel de clădiri în prezent, care corespund înălțimii preconizate.

„Vom urca până la o sută de etaje în aer. Și vom scormoni pe dedesubt pentru a plăti drumul spre casă. Orașul nostru, un stup, cu o populație uriașă, va înghiți fermele unei cincimi din națiune”, arată o previziune dintr-un ziar publicat în anul 1924.

Într-un alt articol, se vorbea despre faptul că automobilele se vor înmulți la nesfârșit, ceea ce s-a dovedit a fi real. Cu toate acestea, în aceeași „profeție” s-a prezis dispariția cailor, din cauza creșterii numărului de mașini, fapt care este puțin ieșit din comun.

Lucrurile care încă nu s-au împlinit: omul va trăi cel puțin 100 de ani

Previziunile din ziarul din anul 1924 fac referire și la evoluția rapidă a sistemului medical. Kingsley Wood a susținut că oamenii vor trăi, în anul 2024, cel puțin 100 de ani. Tot în perioada curentă, o persoană în vârstă de 75 de ani ar fi remarcabil de tânără, potrivit sursei citate.

Progresele anticipate privind evoluția sistemului medical au condus la conturarea teoriilor mai sus amintite. Dacă unele preziceri putem spune că s-au împlinit, iată că, în ciuda evoluției în medicină, încă nu s-a reușit atingerea scopurilor precizate în ziarul publicat în anul 1924.

Ce ar urma să se întâmple cu rezervele de diamante

Potrivit sursei citate, în anul 2024, rezervele mondiale de diamante ar urma să fie jefuite. Oamenii vor solicita inele de logodnă neobișnuite. Bijuteriile nu vor mai fi realizate ca în trecut, au prezis autorii articolelor ziarului, ci dintr-o piatră prețioasă sintetică făcută din zahăr.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page