Press "Enter" to skip to content

Prognoza meteo oficială ANM. Cum va fi vremea de Paștele catolic și ortodox

Anunț oficial din partea ANM. Meteorologii au emis prognoza meteo oficială de Paștele catolic și cel ortodox. Află cum va fi vremea de sărbătorile pascale, dar și când revin ploile și chiar ninsorile la noi în țară, deși părea că se încălzește.

Vremea de Florii și de Paște

Vremea a fost foarte schimbătoare în ultima perioadă, dar acum chiar putem spune că a venit primăvara. Temperaturile au crescut semnificativ, la peste 20 de grade în majoritatea regiunilor din țară și românii speră că se va menține așa și de Florii și de Paște.

Românii primesc vești bune de la specialiștii ANM. Deși pana acum se spunea că vremea nu va fi deloc plăcută de sărbătorile pascale, se pare că prognoza s-a schimbat acum. Astfel, vremea va fi mult mai călduroasă decât ar fi normal și doar in câteva zile va ploua și va fi puțin mai răcoare.

Astfel în săptămâna 28.03.2022 – 04.04.2022, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar la munte și in sud-est vor fi excepții și va ploua mai mult.

Vreme bună de Paște

În săptămâna 04.04.2022 – 11.04.2022, temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval in majoritatea regiunilor din țară, dar nu este vorba despre o răcire semnificativă. Totuși, pana de Paștele Catolic și Floriile la ortodocși deja se va încălzi semnificativ. Va ploua puțin în acest interval, dar atmosfera va fi plăcută.

Vești bune primesc și ortodocșii, care sărbătoresc Paștele pe 24. Dacă de Florii știu deja că vor avea o vreme bunicică, trebuie să afle că de Paște va fi foarte cald și temperaturile vor trece chiar și de 25 de grade în zona de câmpie, în regiunile extracarpatice. Nu sunt anunțate ploi în acea perioadă, iar vremea se va menține bună și după Paște.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page