Press "Enter" to skip to content

Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare, anunțată de directorul ANM. Răciri în toată țara, ploi și ninsori

Potrivit directorului ANM, duminică, temperaturile nu vor trece de 18 grade Celsius, dar vremea se va mai răci începând de luni. Mai mult, vor reveni și ploile, iar în unele zone din țară chiar va ninge.

Vremea va intra luni într-un proces de răcire, la început în zonele centrale, respectiv în partea de nord-vest, centru-nord-est a țării, acolo unde maximele nu vor mai depăși 7-8 grade Celsius.

„Doar în extremitatea de sud este posibil să mai consemnăm 15 grade Celsius”, a spus Elena Mateescu, duminică, la Antena 3.

De marți, vremea mai rece se va extinde la nivelul întregii țări.

„Din a doua parte a săptămânii viitoare, mai ales de joi, temperaturile vor fi în creștere, astfel încât în weekendul următor să contăm chiar pe valori care să depășească, așa cum arată informațiile la acest moment, 20 de grade Celsius”, a mai spus Elena Mateescu.

Prognoza ANM pe patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. Potrivit specialiștilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru perioada în care ne aflăm.

În schimb, vor fi ploi apropiate de normele pentru această perioadă, transmit meteorologii.

Meteorologii au transmis prognoza pentru perioada 18 martie-15 martie.

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile estice, sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page