Press "Enter" to skip to content

Ramona Bădescu își dorește mai mulți copii, chiar dacă are peste 50 de ani

Ramona Bădescu este una dintre cele mai cunoscute femei din țară, iar recent aceasta a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Actrița, care este într-o relație de câțiva ani buni cu un om de afaceri înstărit, și-a îndeplinit visul de a deveni mamă la vârsta de 50 de ani, însă nu s-a oprit aici. Ramona Bădescu își dorește să mai aibă un copil, de data aceasta o fetiță, chiar dacă a trecut de 50 de ani.

Planuri de viitor pentru Ramona Bădescu

Ramona Bădescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe la nivel internațional și este recunoscută pentru frumusețea sa și talentul său în teatru și televiziune. În ciuda succesului său profesional, Ramona își dorește să fie și o mamă cât mai bună pentru fiul său, dar și pentru un copil viitor.

Cunoscuta actriță a vorbit într-o emisiune despre dorința sa de a mai fi mamă încă o dată și de a avea o pereche de copii, așa cum a fost și ea cu fratele său în copilărie. Deși știe că șansele ei sunt mici, Ramona Bădescu își dorește să aibă o fetiță și speră că Dumnezeu îi va da această șansă.

Ramona Bădescu și-a dorit mereu să fie mamă și a încercat chiar și fertilizarea in vitro, dar a primit vestea cea mare în mod neașteptat, la 50 de ani, când a avut un băiețel minunat. Deși se simte împlinită și fericită cu viața sa de mamă, actrița nu poate să nu viseze la o pereche de copii și să le ofere tot ceea ce își doresc.

Cât de mare este șansa ca Ramona Bădescu să mai poată avea copii?

Ramona Bădescu a născut la vârsta de 50 de ani, ceea ce înseamnă că șansele sale de a mai avea copii sunt relativ mici. Conform statisticilor, femeile își reduc șansele de a concepe un copil odată cu înaintarea în vârstă, iar la vârsta de 50 de ani acestea scad semnificativ.

Cu toate acestea, există metode prin care femeile pot să rămână însărcinate și după 50 de ani, cum ar fi fertilizarea in vitro sau adopția. În cazul Ramonei Bădescu, aceasta a încercat fertilizarea in vitro înainte de a rămâne însărcinată în mod natural. Cu toate acestea, cum spunea și ea însăși, totul ține de noroc și de bunăvoința lui Dumnezeu.


Ramona Bădescu este una dintre cele mai cunoscute femei din țară și pare să fie împlinită cu viața sa de mamă. Cu toate acestea, actrița își dorește să mai aibă un copil, de data aceasta o fetiță, chiar dacă a trecut de 50 de ani. Cu șansele sale reduse, Ramona Bădescu speră că Dumnezeu îi va da această șansă și își dorește să fie o mamă bună pentru o pereche de copii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page