Press "Enter" to skip to content

Răsturnare totală de situaţie în cazul lui Cristian Cioacă! Mama Elodiei a recunoscut

Răsturnare de situație în cazul Elodia! Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare, dar mama avocatei nu își găsește liniștea. Avocata sa a spus ce intenționează aceasta să facă.

Răsturnare de situație în cazul Elodia! Cristian Cioacă a fost eliberat condiționat la sfârșitul lunii august, însă mama avocatei dispărute din 2007 nu este împăcată cu situația.

Aceasta este dispusă să ia toate măsurile legale pentru ceea ce crede că i s-ar cuveni.

Pedeapsa lui Cristian Cioacă, prea mică în comparație cu faptele sale

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a vorbit despre intențiile mamei Elodiei. Potrivit acesteia, Cristian Cioacă nu ar fi trebuit să fie eliberat condiționat, iar pedeapsa aplicată a fost mică în comparație cu gravitatea faptelor comise.

”În opinia noastră, a mamei Elodiei, a familiei Elodiei, nu ar fi trebuit să beneficieze de eliberare condiționată. Oricum pedeapsa aplicată a fost mică, raportat la gravitatea faptelor comise. Ar fi trebuit să execute întreaga pedeapsă.

A suprimat viața mamei copilului. Și-a lipsit copilul, practic, la vârsta de 2 ani și 4 luni, de prezența mamei. A încercat să distrugă probele din dosar. Nici acum nu știm ce a făcut cu corpul Elodiei.

A dat publicității conținutul emailurilor Elodiei, era viața ei privată acolo. A săvârșit fapte foarte grave. Nu a manifestat nici cel mai mic regret față de faptele pe care le-a comis”, a declarat aceasta într-un interviu pentru știrile Kanal D.

Mama Elodiei plânge la un mormânt gol

Elodia Ghinescu a dispărut în anul 2007. De atunci, mama sa plânge la un mormânt gol. Aceasta nu își poate găsi liniștea atâta timp cât nu știe ce s-a întâmplat cu fiica sa.

”Elodia are un mormânt gol. Doamna Ghinescu i-a amenajat un mormânt gol. Are o piatră funerară, însă nu este nimic acolo. Este un lucru grav că el nici măcar nu a binevoit să spună ce a făcut cu corpul Elodiei. Dacă mai există ceva din el, să poată să fie acolo, să poată să beneficieze și ea de o înmormântare creștinească, potrivit obiceiurilor.

Doamna Ghinescu i-a făcut parastase. A trebuit să dea de pomană pentru Elodia, conform obiceiurilor. Cristian Cioacă nu a binevoit să îi dea niciun lucrușor de-al Elodiei, deși Elodia avea nenumărate perechi de pantofi, articole de îmbrăcăminte, poșete, era o femeie foarte elegantă. Tot timpul își cumpăra lucruri.

Doamna Ghinescu a trebuit să cumpere pantofi, îmbrăcăminte, poșete ca să îi dea de pomană. Cristian Cioacă nu i-a dat nimic din ce avea Elodia”, a spus Crina Radu.

Mama Elodiei nu renunță la bunurile fiicei sale

La o lună după ce Cristian Cioacă a fost eliberat, mama Elodiei nu intenționează să renunțe la lucrurile materiale ale fiicei sale, care i se cuvin nepotului său. Prin urmare, a demarat toate procedurile legale.

”Cioacă nu a achitat daunele morale pe care instanța le-a stabilit să i le achite mamei Elodiei, fratelui, fiului. Nu putem reține faptul că a fost o persoană de bunăcredință. În momentul în care a suprimat viața Elodiei, erau bani în cont, avea imobile. A încercat să înstrăineze cu rea credință bunurile de care ar fi trebuit să beneficieze copilul. Ar fi trebuit să intre la masa succesorală.

Doamna Ghinescu își va continua executarea pentru că a pornit un dosar de executare împotriva lui Cristian Cioacă pentru a achita daunele stabilite prin sentința prin care a fost condamnat că i-a suprimat viața Elodiei”, a explicat avocata.

Mama Elodiei își dorește să afle adevărul

Mama Elodiei își dorește să știe ce s-a întâmplat, de fapt, cu fiica sa, pentru că soțul ei și-a căutat fata până a murit.

”Pe parcursul procesului, tatăl Elodiei a decedat. Pentru că dumnealui mergea prin păduri, o căuta cu prietenii lui. Își lua tot felul de obiecte și mergea să o caute.

L-a afectat foarte mult. Și pe doamna Ghinescu, pe fratele. Pe toată familia Elodiei a afectat-o. Aveau o relație foarte apropiată cu părinții, cu fratele. Se ajutau reciproc”, a mai spus Crina Radu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page