Press "Enter" to skip to content

Recunoști fetița din imagine? Este o vedetă cunoscută și apreciată în România

Tu recunoști cine este fetița din imaginea de mai jos? Suntem conștineți de faptul că îți este destul de greu să îți dai seama cine este micuța din această fotografie specială, deoarece pe atunci era destul de mică. Îți putem spune doar că este o vedetă cunoscută și apreciată în România. Ai ghicit despre cine este vorba?

  • Cine e fetița din fotografie
  • Tu o recunoști?

Recunoști fetița din imagine? Este o vedetă cunoscută și apreciată în România, dar probabil îți este greu să-ți dai seama, deoarece pe atunci avea doar 4 anișori. Iată despre cine este vorba!

Tu îți dai seama cine este fetița din fotografie?

Ei bine, dacă nu ți-ai dat seama până acum despre cine este vorba, atunci nu te mai ținem în suspans și îți spunem noi. Micuța din această imagine este nimeni alta decât vedeta Vica Blochina.

Chiar ea a fost cea care a postat această fotografie specială pe conturile sale personale de pe platformele de socializare. Se pare că vedeta și-a adus aminte cu drag de copilărie și a devenit nostalgică.

Ce spune Vica Blochina despre infidelitate

În urmă cu câteva săptămâni, în exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre infidelitate. Vedeta a precizat faptul că un bărbat adevărat nu va putea trece niciodată peste infidelitate.

Mai mult decât atât, Vica Blochina a spus și câteva calități pe care atât bărbații, cât și femeile le au. Ea a oferit sfaturi prețioase persoanelor care o iubesc și o apreciază pentru ceea ce este ea.

„Bărbații nu trec peste infidelități. Un bărbat adevărat nu va trece peste infidelitate. Bărbații sunt înzestrați cu un orgoliu extraordinar și iubire de sine, ceea ce femeile nu le au, iar când îi înșeli, este mult mai dureros și niciodată nu va trece cu vederea. Un bărbat adevărat se iubește extrem de mult, are iubirea de sine de 100 de ori mai mare decât femeia, femeia este altruistă, ea dă și bărbatul ia. Un bărbat adevărat care se iubește și se respectă niciodată nu va trece peste momentul de infidelitate, când altul s-a folosit de corpul ei și de iubirea ei. Este o temă mult prea bolnăvicioasă, este prea ieșită din comună, e dureroasă”, a explicat vedeta atunci.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page