Press "Enter" to skip to content

Restaurantul lui Pescobar din Cluj, desființat de clienți: „A fost teribil! Pâine congelată și fructe de mare congelate aruncate în ulei”

Restaurantul lui Pescobar din Cluj, desființat de clienți. Paul Nicolau și-a deschis restaurant o nouă locație Taverna Racilor, iar un bărbat care a mers să ia masa a rămas profund dezamăgit de tot ce i-au văzut ochii în interiorul locației. Mâncarea ar fi lăsat de dorit, la fel și servirea.

Restaurantul lui Pescobar din Cluj, desființat de clienți. Bărbatul nemulțumit nu a surprins doar mâncarea în imagini, ci și toaleta care ar fi mixtă și neîncăpătoare pentru toți clienții. Prețurile ar fi fost destul de mari, iar cantitatea unui preparat nu a fost aceiași precum în meniu.

Restaurantul lui Pescobar din Cluj, desființat de clienți

Icrele au fost la fel de geniale ca orice cutie de icre luată din magazin cu 5 lei, iar cele patru urme de creveți au fost aproape ok. Pâine, deși congelată ca restul de 90% din preparatele din meniu, a fost bună.

La baia mixtă erau două vase de toaletă, iar pentru o cantină cu o capacitate de peste 300 de oameni e cam puțin. Ce să zic, încă un vas de toaletă era egal cu o masă pierdută, ca spațiu, așa că atât s-a putut!

Am comandat paste cu homari, dar cică nu s-au putut face, totuși platourile scumpe cu homari fugeau pe lângă capul meu. Au fost păstrați pentru cei mai buni. Am comandat paste cu fructe de mare.

Câteva midii și niște creveți mediocrii. Alt produs a fost Fritto Misto, adică hai să aruncăm fructe de mare congelate direct în ulei să vedem ce se întâmplă. A fost teribil. La cât ulei au avut, faptul că nu se mai găteau la mine în gură era minune mare”, a povestit bărbatul care a filmat.

@bitin.reviews Atât s-a putut la @TavernaRacilorCluj 🦞🦀 . . #tavernaracilor #tavernaracilorcluj #tavernaracilortimisoara #tavernaracilorherastrau #taverna #restaurant #atatsaputut #streszero #cantina #aglomeratie #fullhouse #mancareproasta #pescobar #pasta #fructedemare #creveti #carcatita #larisa #pescobarsilarisa #bitincluj #bitin #foodiefavs #frittomisto #prajeli #fastfood #homar #clujnapoca #cluj #review #restaurantreview #pebune #topuldepelume #saracie #fitepestomaculgol #fy #fypage #fyp #foryoupage ♬ sunet original – bitin’

Internauții nu s-au putut abține de la comentarii. „Mamă, ce urât, săracii ăștia care comentează că Pescobar e mare și tare n-au ieșit din țară în viața lor, au rupt Eforie Nord”, a scris cineva.

Cel mai bun și detaliat review dat până acum acestui restaurant”, a scris o tânără.

Frate, restaurantul ăsta e pentru chiori, cine cunoaște sea food nu se va duce niciodată aici, mai bine se mănâncă în Spania la orice bodegă, fără fițe”, a scris altcineva. „23 de lei o apă … dă-o în mă-sa”, a fost alt comentariu.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page