Press "Enter" to skip to content

Rihanna a publicat o imagine din copilărie. Artista spune că sarcina a ajutat-o să-și dea seama cât de mult își iubește mama

Artista este însărcinată și va aduce pe lume primul copil alături de rapper-ul A$AP Rocky. Recent, Rihanna a publicat o imagine din copilărie, o fotografie în care apare alături de mama sa, Monica Braithwaite. Prin intermediul pozei, artista i-a urat la mulți ani.

Tot prin această postare pe contul oficial de Instagram , diva a spus că sarcina a ajutat-o să-și deblocheze noi niveluri de iubire și de respect față de femeia care i-a dat ei viață.

Rihanna a publicat o imagine din copilărie

„Azi este ziua de naștere a Reginei mele!”, și-a început artista postarea. Anul acesta mama sa împlinește 54 de ani. Vedeta a spus că o stimează atât de mult pe mama sa încât ar putea să-i dăruiască flori în fiecare secundă.

În imaginea pe care a publicat-o pe Instagram, Rihanna stă lângă mama sa pe o canapea dintr-o biserică. Vedeta apare purtând o rochie albă cu volane și o fundă în păr. Mama ei este de asemenea văzută îmbrăcând o rochie albă de mireasă și o coroană pe cap, scrie DailyMail.com.

Admiratorii s-au grăbit să comenteze despre postare și i-au urat și ei din toată inima un sincer la mulți ani.

Cântărețul Nelson Beato a adăugat: „La mulți ani mamei tale frumoase!” Între timp, antrenorul de fitness Sarah Stage a spus că este încântată că Rihanna „se alătură clubului mamelor”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri)

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page