Press "Enter" to skip to content

Robert De Niro, în doliu! Nepotul actorului a murit la 19 ani: „Nu știu cum să trăiesc fără tine”

Robert De Niro este în doliu! Leandro, nepotul celebrului actor, s-a stins din viață la vârsta de 19 ani. Mama tânărului a transmis un mesaj dureros în mediul online. Familia este devastată de durere din cauza pierderii.

  • Robert De Niro este în doliu
  • Nepotul actorului a murit

Robert De Niro trece prin clipe de coșmar. Celebrul actor a primit o veste șocantă! Nepotul care moștenise talentul familiei și își construia deja un drum în industrie a murit.

Nepotul lui Robert De Niro a murit

Neptoul lui Robert de Niro era pasionat de actorie încă din perioada copilăriei. Cu atât mai mult, Leandro a reușit să îl facă mândru pe bunicul lui, dar și întreaga familie de-a lungul anilor. Tânărul a avut o apariție memorabilă în pelicula de succes „A Star is Born” din 2018, unde a jucat alături de mama sa.

În acest film, el a interpretat rolul fiului lui Dave Chapelle, George ‘Noodles’ Stone, demonstrând că a moștenit talentul din familie.

Este important de precizat faptul că detaliile cu privire la cauza tragică a morții lui Leandro, nepotul îndrăgitului actor Robert De Niro, nu au fost încă dezvăluite publicului momentan. Rămâne de văzut ce se va mai anunța cu privire la acest caz.

Mama tânărului care s-a stins din viață este fiica adoptivă a cunoscutului actor.

Ce mesaj a transmis mama tânărului

Mama tânărului trece prin clipe de coșmar. Nimic nu se poate compara cu o astfel de pierdere pentru femeie. Drena a postat un mesaj dureros de adio în amintirea băiatului ei, cel ce a fost totul pentru ea.

„Frumosul meu înger dulce, te-am iubit dincolo de cuvinte sau descrieri din momentul în care te-am simțit în burtă. Ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost pur și real în viața mea. Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Mi-aș dori să fiu cu tine. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt fiind mama ta. Ai fost atât de profund iubit și apreciat și mi-aș fi dorit doar ca iubirea să te fi salvat. Odihnește-te în pace și în paradisul veșnic, băiatul meu drag”, a scris mama tânărului, Drena.

Vestea a venit ca un fulger pentru toată lumea. Tânărul va rămâne numai o amintire pentru cei ce l-au cunoscut și apreciat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page