Press "Enter" to skip to content

Româncă stabilită în Germania, a doua soție a unui arab cu mai multe neveste: Ce povestește pe TikTok

O româncă stabilită de zece ani în Germania, mamă a cinci copii, a dezvăluit pe platforma TikTok experiența sa de a fi căsătorită cu un bărbat de origine arabă care mai are și alte soții în afară de ea.

Femeia, numită Alina, a povestit că se află într-o căsnicie poligamă, fiind „a doua soție” a soțului său, care s-a căsătorit anterior cu o femeie din Emiratele Arabe Unite. Alina a subliniat că acceptarea este cheia într-o astfel de relație, deoarece în tradiția arabă, prima soție are întâietate în luarea deciziilor importante.

„Când ești într-o religie musulmană sau într-o ecuație ca asta, nici trei avocați nu te mai scapă. Dacă prima nevastă este de acord cu iubirile extraconjugale, cu a doua nevastă, cu a treia sau a 47-a, parcă atâtea aveau voie, atunci eu nu mai am ce face”, a declarat Alina într-un videoclip.

Ea a explicat că, în ciuda faptului că soțul său are mai multe soții, fiecare femeie primește după merit și are propria viață privată cu el. Alina a afirmat că este acceptată în relația sa cu soțul său pentru că este considerată bună pentru a se ocupa de copiii lui.

„El a considerat că eu aș fi bună ca bonă pentru copiii lui, să îi gătesc, să îi spăl și toate cele. Deci de aia trebuie să bat la ușa lui înainte să intru, pentru că el are viața lui privată cu fiecare femeie”, a explicat Alina.

Mai mult, Alina a subliniat că nu este obligată să respecte toate obiceiurile soțului său și că se simte liberă să aibă propriile alegeri. Ea a dezvăluit că soțul său are și o amantă, cu care ar putea să se căsătorească în viitor.

„Eu sunt ok, mulțumită, primesc salariu frumușel, am parte și de vacanțe. Deci nu înțeleg de ce vi se pare așa ciudat ca o româncă să fie căsătorită cu un musulman. Și ei sunt oameni. Eu față de el pot să mănânc ce vreau, cum ar fi carne de porc, sunt foarte libertină”, a adăugat Alina.

Aceasta a tras concluzia că, în ciuda faptului că soțul său are mai multe neveste și o amantă, ea se simte fericită în căsnicia lor și consideră că nu ar exista fără el.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page