Press "Enter" to skip to content

Rona Hartner este pe moarte. Sora actriței a făcut anunțul: ”Își trăiește ultimele clipe”

Actrița Rona Hartner este pe moarte. Sora ei a făcut anunțul într-o postare pe Facebook.

”Buna seara la toată lumea,

Sunt Rinda, sora Ronei.

Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe.

Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei.

Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ronei Hartner de către sora actriței.

Rona Hartner a învins cancerul de două ori

Rona Hartner a vorbit, în octombrie 2023, despre lupta cu cancerul și cum s-a vindecat. „Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol”, a declarat artista.

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni cu metastaze. Pe 12 iulie 2023, cântăreața stabilită în Franța a aflat că viața a pus-o din nou la încercare. A urmat un tratament despre care susține că a fost un adevărat miracol.

Rona Hartner a dezvăluit că s-a tratat la un spital de stat din Franța și că o mutație a cancerului de care a suferit a fost cheia salvării ei.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit”, a spus Rona, în luna octombrie 2023.

„Mai iau niște pastile de securitate. Trebuia să se oprească tratamentul după o lună, dar au zis să mai prelungească tratamentul cu încă o lună. În mod normal trebuia să iau tratamentul între 6 luni și 2 ani, dar când au văzut ce bine merge după două săptămâni au zis să mai prelungească, totuși, cu o lună și jumate, să fie în total două luni, ca să fie siguri.

Pe urmă, o să am un mic polițist în corpul meu, care o să încerce să dea la cap oricărui cancer care poate să mai apară. Eu m-am trezit într-un timp foarte scurt cu un cancer foarte mare și au zis doctorii să lase un mic polițist în corp. O să am o pastilă, ceva, de luat toată viața”, a mai spus Rona Hartner.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page