Press "Enter" to skip to content

Roxana Iliescu, mărturisiri cutremurătoare la doi ani de la moartea Cristinei Țopescu: „În ultima discuție, mi-a făcut o promisiune”

Roxana Iliescu a făcut mărturisiri cutremurătoare la doi ani de la moartea Cristinei Țopescu. Cele două au fost foarte apropiate, astfel că încă îi simte lipsa regretatei jurnaliste. Cea dintâi a povestit cum a decurs ultima lor discuție și ce promisiune i-a făcut fiica lui Cristian Țopescu înainte să se stingă din viață. Iată confesiunea vedetei!

Roxana Iliescu a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare la doi ani de la moartea Cristinei Țopescu. Pe data de 12 ianuarie 2022 se împlinesc exact doi ani de când, din păcate, regretata jurnalistă a părăsit această lume. Abia acum a ieșit, însă, la iveală ce promisiune i-a făcut fiica marelui Cristian Țopescu fostei sale colege de breaslă, înainte de a se stinge din viață.

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. A fost iubită de mii de oameni din întreaga țară, fani și foști colegi de breaslă care au respectat-o pentru tot ceea ce a însemnat ea ca om. A avut o relație apropiată cu buna ei prietenă Roxana Iliescu, iar cea din urmă face acum dezvăluiri nebănuite, la doi ani de la moartea fiicei comentatorului sportiv.

Roxana Iliescu, mărturisiri cutremurătoare la doi ani de la moartea Cristinei Țopescu

Roxana Iliescu a mărturisit că îi este în continuare dor de Cristina Țopescu. Au colaborat mult împreună, mai ales în ultima perioadă, când au fost colege la Canal 33. A povestit că regretata jurnalistă avea un mod unic de a interacționa cu oamenii. Într-o clipă era bine, iar în alta își dorea să aibă perioade lungi de intimitate, în care să nu discute cu nimeni. A suferit enorm după moartea tatălui ei, Cristian Țopescu, și nu a putut să treacă niciodată peste pierderea uriașă.

„Ne este tuturor tare dor de Cristina, o știam de foarte mult timp, drumurile noastre s-au intersectat de mai multe ori, pe parcursul vieții. Iar ultima perioadă, am fost și colege la Canal 33, am petrecut multe ore împreună. Nu cred că își poate asuma cineva rolul de a fi fost prietena ei.

Cristina avea modul ei de a interacționa cu oamenii. Acum era bine, apoi își cerea dreptul să aibă lungi perioade de intimitate. Lucru care s-a văzut și când a dispărut, pentru că avea astfel de perioade în care nu voia să vorbească cu nimeni.

Din păcate, nu a putut să alchimizeze rănile din trecut, în lucruri bune. Atât a putut. Să îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru noi, iar ce a făcut mai puțin bine să fie învățătură pentru noi toți. Să îi ducem memoria mai departe!’, a declarat Roxana Iliescu pentru impact.ro.

Roxana Iliescu, despre ultima discuție cu Cristina Țopescu

Roxana Iliescu a povestit și cum a decurs ultima discuție pe care a avut-o cu Cristina Țopescu, înainte de a fi găsită fără suflare în locuința ei din Tunari. Potrivit acesteia, regretata jurnalistă i-ar fi promis că se va ocupa mai mult de ea, după ce se punea mai mereu pe ultimele locuri în „lista’ de priorități. I-ar fi spus fostei sale colege de breaslă că se va lăsa ajutată după Anul Nou și că va veni la cursurile ei de terapie.

„Cristina avea un suflet extraordinar, își dorea să facă mai multe, se punea pe ultimele locuri în prioritățile ei. În ultima discuție, mi-a făcut o promisiune: Da, o să mă ocup mai mult de mine! Voi veni la cursurile tale de terapie! A promis că se va lăsa ajutată, după Anul Nou.

A fost un ziarist excepțional, interviul ei cu Simona Halep este și acum foarte vizualizat, pe Internet. Acum este în Cer, ne zâmbește de acolo!’, a continuat ea.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare într-o vilă dintr-un complex rezidenţial din Tunari, judeţul Ilfov, pe data de 12 ianuarie 2020. Nimeni nu ar mai fi văzut-o pe fiica regretatului Cristian Țopescu de trei săptămâni, astfel că o vecină a alertat Poliția. Conform anchetei efectuate atunci de oamenii legii, ea ar fi fost descoperită în patul ei, purtând haine de casă.

Moartea fulgerătoare a Cristinei Țopescu ar fi survenit în somn. În plus, conform sursei menționate anterior, pe o noptieră ar fi fost descoperite medicamente recomandate în afecțiunile cardiace. Regretata jurnalistă a murit la 59 de ani și a fost incinerată, aceasta fiind dorința ei.

„Toată lumea știa că incinerarea e alegerea ei. Cristina a vrut așa, atunci trebuie să fie așa. Am primit mesaje de la diverse persoane să transmit familiei că le dăruiesc ei un loc de veci, doar să nu o incinereze pe Cristina. Dacă ea așa a vrut, trebuie să fie așa cum și-a dorit ea’, spunea atunci doctorița Monica Pop.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page