Press "Enter" to skip to content

S-a stins din viață Măicuța Anastasia de la Mănăstirea Nera. În perioada regimului comunist, a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste

A murit Măicuța Anastasia de la Mănăstirea Nera. Înainte de a alege calea monahală, s-a bucurat de succes în industria muzicală.

Măicuța Anastasia de la Mănăstirea Nera s-a stins de curând din viață. Vestea tristă a fost dată pe Facebook de către actorul și directorul de teatru Ștefan Ruxanda.

Măicuța Anastasia a fost artistă în perioada comunismului

Măicuța Anastasia de la Mănăstirea Nera s-a stins din viață și a lăsat un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o. Viața sa a fost un scenariu de film, iar în momentul în care a decis să se călugărească, a simțit că a făcut cea mai bună alegere.

Înainte de a deveni Măicuța Anastasia, Puica Igiroșanu, pe numele ei real, a activat în industria muzicală. A fost un nume sonor în perioada comunismului, având diverse colaborări importante, inclusiv cu postul de radio BBC.

Puica Igiroșanu a fost iubită de către public. Piesele sale au ajuns mereu la inimile fanilor. Printre cele mai cunoscute creații muzicale semnate de ea se numără ”Inima-i un telefon”, ”Când ai plecat” și ”Să cânte tinerețea”.

Puica Igiroșanu a trăit nouă ani în Franța, până în 1990. Acela a fost anul în care viața sa s-a schimbat radical. Artista a pășit pe drumul credinței și a ales calea monahală.

Trupul neînsuflețit al măicuței va fi depus într-o biserică din Voluntari

Începând cu anul 1990, Puica Igiroșanu s-a identificat sub apelativul de Maica Anastasia. Aceasta a slujit Mănăstirii Nera din Banat până în prezent, când s-a stins din viață.

Înainte de a alege să se călugărească, Puica Igiroșanu a avut parte de unii dintre cei mai buni îndrumători. Părintele Arsenie Papacioc și Părintele Rafail Noica au fost cei care i-au arătat, cu harul lor, cum să facă primii pași spre o conexiune puternică cu Dumnezeu.

Cel care a anunțat moartea Măicuței Anastasia de la Mănăstirea Nera a fost actorul Ștefan Ruxanda. Acesta a postat un mesaj emoționant pe Facebook în memoria măicuței, comunicându-le tuturor unde pot să îi aducă un ultim omagiu.

Trupul neînsuflețit al Măicuței Anastasia de la Mănăstirea Nera va fi depus la Biserica Hospice-ului Sfânta Irina, din Voluntari. Mesajul postat de actor pe pagina sa de Facebook a generat un val de tristețe, iar zeci de internauți au prezentat condoleanțe.

”Maica Anastasia, cunoscută de publicul larg drept Puica lgirosanu, a trecut la Domnul. Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Hospice-ului Sf. Irina, Voluntari. Înmormântarea va avea loc joi la Mănăstirea Nera. Dumnezeu s-o odihnească in pace!”, a scris actorul pe Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page