Press "Enter" to skip to content

Salman Khan a sărutat-o pe fosta iubită în fața tuturor. Iulia Vântur, enervată la culme. Reacția incredibilă a fostei prezentatoare TV

Salman Khan a fost surprins în ipostaze tandre cu fosta sa iubită, chiar la petrecerea de ziua lui. Recent, marele actor indian a împlinit vârsta de 57 de ani și cu această ocazie a organizat o petrecere demnă de numele său, la care au participat și fostele sale iubite.

Salman Khan a sărutat-o pe fosta iubită în fața tuturor. Salman Khan a fost surprins în ipostaze extrem de tandre cu fosta sa iubită, chiar la petrecerea organizată în cinstea celor 57 de ani pe care starul de la Bollywood i-a împlinit.

Salman Khan a sărutat-o pe fosta iubită în fața tuturor

Recent, marele actor a organizat o petrecere fastuoasă cu ocazia zilei sale de naștere la care a luat parte și Iulia Vântur. Însă de la marele eveniment nu au lipsit nici actrițele Sangeeta Bijlani și Pooja Hegde, fostele iubite ale lui Salman Khan.

La un moment dat, Salman Khan a sărutat-o pe Sangeeta Bijlani în văzul tuturor, pe frunte ce e drept, dar gestul său i-a făcut pe cei care au asistat la întreaga scenă să creadă că între ei ar fi ceva mult decât o simplă prietenie.

Imaginile cu momentul de tandrețe în care au fost surprinși cei doi actori s-au răspândit imediat în presa indiană.

Gurile rele spun că Iulia Vântur s-a enervat la culme atunci când a văzut întreaga scenă, însă românca a preferat să se abțină de la comentarii și să rămână într-un colț de umbră așa cum a făcut-o în ultimii 10 ani de când se află în India.

Iulia Vântur a vorbit recent despre greutățile pe care le-a întâmpinat la începutul relației cu actorul Salman Khan. Faptul că acesta este unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din India i-a îngreunat foarte mult ascensiunea în carieră a româncei, care nu era văzută deloc cu ochi buni de poporul indian.

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista!

E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Theo Show.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page