Press "Enter" to skip to content

Sânziana Buruiană împreună cu soțul și fetitele ei s-au mutat din România. De ce a luat blondina această decizie neașteptată: „Aici este liniște, am libertate”v

Sânziana Buruiană a luat o decizie neașteptată care a șocat pe toată lumea. Blondina a părăsit România și s-a mutat împreună cu familia ei în Budepesta. Vedeta a făcut mărturisiri în exclusivitate la Antena Stars despre plecarea sa din țară.

  • Sânziana Buruiană împreună cu soțul și fetitele ei s-au mutat din România
  • De ce a luat blondina această decizie neașteptată

Sânziana Buruiană împreună cu soțul și fetițele ei s-au mutat din România

Sânziana Buruiană a luat o decizie neașteptată care a șocat pe toată lumea. Blondina a părăsit România și s-a mutat împreună cu familia ei în Budepesta. Vedeta a făcut mărturisiri în exclusivitate la Antena Stars. Se pare că restricțiile mult mai relaxate din Ungaria o bucură enorm pe Sânziana Buruiană. De asemenea, blondina a mărturisit că s-a stabilit în Budapesta, unde prezintă emisiuni de tip teleshopping.

,,Sunt la Budapesta. Aici este liniște, restricțiile sunt mult mai puține decât la noi. Poți sa mergi în mall fără certificat verde, în spatiile de joacă, la fel, ceea ce mă bucură, ca am libertate. Aici prezint emisiuni de teleshopping și vreau să îi mulțumesc producătoarei de la Mămici de pitici, cu lipici, pentru că un an de zile am fost zilnic pe micul ecran, prin lucrurile frumoase pe care le făceam alături de fetitele mele. Datorita acestui proiect frumos, acum am prins un cotrcat foarte bun aici. Este exact ceea ce îmi place sa fac”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Antena Stars.

Când va reveni în România

Celebra blondină a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars cu ce ocazii își dorește să mai pășească pe meleagurile sale natale. Se pare că vedeta își dorește foarte mult să se întoarcă în țară de sărbători, însă a spus că totul depinde de restricțiile care sunt impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Totodată, blondina a recunoscut că nu poate lipsi foarte mult nici de la locul de muncă, din acest motiv nu știe exact când va face o vizită României.

,,As vrea sa ma întorc acasă de sărbători, numai că, depinde de restricțiile care vor fi. Depinde și de cât de mult timp voi putea sta plecată pentru că emisiunea este în direct asa că este cam greu sa lipsesc. Pentru mine este puțin mai greu să pot pleca, însă fetitele sunt aici. Încerc să fac cu ele, în continuare, activități frumoase, sa o duc pe Iza la concursurile de Miss din Ungaria. În România sunt fairte multe restrictii, iar cea mai bună variantă cred ca este sa stam aici o perioadă. În țară doar în vacanțe și trebuie sa vin neapărat să îi fac moțul celei mici, pentru că nu am apucat. Am plecat când ea a implinit un anișor. A fost o decizie de moment și nu am apucat să îi fac aceasta petrecere, care se face după tradiții”, a mai spus vedeta.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page