Press "Enter" to skip to content

Sătui să facă ei înșiși curat în casă, Florin și Brigitte Pastramă au dat anunț că vor o manejară. Fără a sta mult pe gânduri, au angajat prima femeie care i-a sunat! Maaaare greșeală au făcut! Ireal ce le-a făcut doamna Mariana și cum a umilit-o pe fiiica lui Brigitte de 14 ani. Când a văzut, Florin a turbat

Brigitte Pastramă nu are suficient timp pentru a se ocupa de tot ceea ce ține de casă, așa că, fără să mai stea pe gânduri, a angajat numaidecât o menajeră.

Surpriza a venit, însă, în momentul în care femeia cu pricina a poposit în casa ei și a făcut-o să se simtă prost.

Menajera nouă pe care a angajat-o Brigitte a reușit, însă, să-l scoată din sărite pe Florin Pastramă. Pentru că nu a fost mare bătaie pe postul respectiv, o doamnă aflată pe la vârsta a treia s-a angajat, iar Brigitte a primit-o, în primă fază, cu brațele deschise.

Se pare că noua menajeră a spus că locuința lor este una în care există mizerie, iar despre Florin Pastramă a spus că reprezintă un pericol pentru ea, întrucât nu poartă mască de protecție. Mai mult, femeia a spus, despre fiica lui Brigitte, că este needucată.

„Eu am curățat, am dezinfectat, unde vede ea mizerie? Vine femeia asta să îmi spună mie că e mizerie? Așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată în viața mea. Dar am zis că e o nouă barieră pe care trebuie să o trec. Să vedem ce calități ascunse are. Să își aducă aminte cum era fiul ei când era mic. Să nu mai facă comentarii de pe margine, că nu am adus-o aici ca bonă, și nici nu am adus-o ca să îmi dea mie lecții cum să îmi cresc fata. Am căutat o femeie de serviciu”, a spus Brigitte.

Nu doar Brigitte a fost deranjată de comportamentul femeii, ci și Florin Pastramă, care a avut un atac de furie la adresa ei, după ce a „îndrăznit” să-i jignească familia și casa. Brigitte a continuat seria declarațiilor, la Antena Stars.

„În momentul în care a luat contact doamna Mariana cu Florin, am simți o antipatie de ambele părți. Și când l-am rugat să îi facă cafeaua, el a început că el nu face așa ceva. Nu știu ce a fost cu el atunci. Cred că de la faza cu masca, Florin nu a înghițit-o deloc și nu a mai vrut să îi dea nici un pahar cu apă, deși el este genul de persoană care, atunci când vii în casă la noi, nu mai știe cu ce să te servească. Dar de data asta a fost opusul la cum e el de obicei. Cred că nici maică-sa nu o să-l recunoască când o să vadă cum a reacționat. Dar nici nu știu de ce a făcut așa”, a mai adăugat Brigitte.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page