Press "Enter" to skip to content

Scandal medical: Medicul și pacienta, amanți de 7 luni!

n medic din SUA a fost acuzat de o pacientă că a început o aventură cu ea şi a îmbrăţişat-o pasional în timpul unei consultaţii. Cazul a fost făcut public după ce femeia a mărturisit, iar soţul ei, care se afla în sala de aşteptare, a aflat despre aventura soţiei sale. Acum, medicul este investigat de Consiliul Medicilor pentru a stabili gradul de vinovăţie.

  Îmbrăţişarea pasională a medicului cu pacienta
Doctorul Michael Rusling a fost acuzat de o pacientă că a început o aventură cu ea şi a îmbrăţişat-o pasional în timpul unei consultaţii. Femeia, Sheila Rorie, a relatat că medicul a închis uşa cabinetului de consultaţii cu ea înăuntru şi a început să o îmbrăţişeze fără nicio justificare. În plus, medicul a întrebat-o cine este bărbatul care a venit cu ea şi care stă în sala de aşteptare.

În urma acestui incident, medicul a scris o reţetă pentru antibiotice pentru a-i trata infecţia în gât a pacientei şi a expediat-o rapid în sala de aşteptare pentru a fi dusă acasă de soţul său, Drew. Însă, în urma mărturisirii femeii, soţul ei a aflat despre aventura soţiei sale şi a decis să o părăsească, iar acum cei doi se află în mijlocul procesului de divorţ.

 Negarea acuzaţiilor de către medic
Deşi Sheila Rorie a făcut public cazul şi a acuzat medicul că a început o aventură cu ea, Michael Rusling a negat acuzaţiile. Ancheta începută de Consiliul Medicilor continuă pentru a stabili exact gradul de vinovăţie al doctorului. În ciuda negării acuzaţiilor, situaţia este una gravă pentru medic, iar viitorul său profesional este pus sub semnul întrebării.

În concluzie, cazul medicului Michael Rusling care a început o aventură cu pacienta sa şi a îmbrăţişat-o pasional în timpul unei consultaţii este unul extrem de grav şi care poate afecta grav viitorul său profesional. Consiliul Medicilor continuă investigaţiile pentru a stabili exact gradul de vinovăţie al doctorului şi pentru a asigura că astfel de incidente nu se mai întâmplă în viitor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page