Press "Enter" to skip to content

Scheletul unui bărbat cu dizabilități descoperit după doi ani într-o casă din SUA.

Scheletul unui bărbat cu dizabilități găsit într-o casă din DeKalb County, Georgia, SUA

Un bărbat fără adăpost a descoperit rămășițele unui bărbat cu dizabilități într-o casă din DeKalb County, Georgia, SUA. Se pare că acesta a murit acolo cu doi ani în urmă, iar identitatea sa nu a fost încă dezvăluită. Reprezentanții autorităților spun că specialiștii încearcă acum să afle cauza exactă a morții omului.

Descoperirea șocantă a fost făcută de un bărbat fără adăpost care a văzut scheletul prin fereastra casei. Acesta a informat un vecin, care a sunat la poliție. Potrivit purtătorului de cuvânt al autorităților, Shiera Campbell, specialiștii încearcă să afle cauza exactă a morții, iar identitatea bărbatului nu a fost încă dezvăluită.

Bărbatul decedat a trăit în acea casă din urmă cu 10 ani, după ce părinții săi au murit și au lăsat casa copiilor. Bărbatul se pare că avea o dizabilitate și s-a mutat acolo cu ajutorul surorilor sale. Vecinii spun că surorile sale obișnuiau să vină de două ori pe săptămână pentru a-i aduce mâncare și pentru a duce gunoiul, dar nu au mai venit de trei ani.

Autoritățile cercetează și situația familială a omului, iar purtătorul de cuvânt a declarat că ar putea fi necesar ajutorul unui antropolog pentru a analiza oasele și pentru a găsi cauza exactă a morții.

În concluzie, descoperirea acestui schelet uman a șocat comunitatea din DeKalb County, Georgia, SUA. Autoritățile încearcă să afle mai multe despre bărbatul decedat și cauza exactă a morții sale. Vecinii spun că bărbatul trăia singur acolo de doi ani și că surorile sale nu au mai venit să îl viziteze de trei ani. Cercetările sunt în desfășurare, iar autoritățile sunt hotărâte să afle adevărul despre această tragedie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page