Press "Enter" to skip to content

Schimbare importantă pentru toţi clienţii Digi. Cum poţi urmări când vrei programele preferate

Mulţi abonaţi Digi folosesc şi serviciul Digi Online, disponibil atât pe smart tv cât şi pe dispozitivele portabile, smartphone sau tabletă, care permite accesul la programele din grilă chiar şi atunci când nu ne aflăm acasă.

De curând, platforma Digi Online a adăugat o opţiune fosrte importantă, disponibilă în alte ţări de foarte mulţi ani, respectiv „Înregistrări TV”, funcţie ce permite vizionarea unui program şi după ce acesta a fost difuzat.

Digi a adus și funcția „Catch UP TV” în urmă cu ceva timp, potrivit Mobilissimo. Acea opțiune îți permite să înregistrezi meciuri, emisiuni, poate chiar desene animate pentru cel mic. Ei bine, opțiunea „Înregistrări TV” automatizează procesul. Vor fi disponibile în aplicație înregistrările emisiunilor din debutul zilei curente, până la momentul accesării.

Conținutul este astfel salvat pe serverele DIGI, iar utilizatorii îl pot accesa chiar dacă nu au ales să îl înregistreze.

Adiția opțiunii este bine-venită, deși merită menționat că numărul canalelor disponibile și înregistrate nu este mare în acest moment. Aplicația Digi Online e disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play.

DIGI Romania Anunta Oferte de BLACK FRIDAY 2023, ce Aduce in Atentia Romanilor

DIGI Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania si din Europa, a decis sa aduca in atentia milioanelor de romani, fie ca ii sunt clienti sau nu, faptul ca va avea oferte speciale pentru Black Friday 2023.

DIGI Romania explica s faptul ca le va oferi romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de oferte la toate serviciile pe care le ofera, fie ca ii sunt deja clienti, sau urmeaza sa devina, deci vor exista oferte speciale inclusiv pentru portare, ceea ce vine ca o veste excelenta pentru foarte multa lume.

Desi cei de la DIGI nu spun clar ce vor oferi, in ultimii ani am vazut reduceri de 50% timp de 12 luni pentru mai toate serviciile, si avand in vedere ca ani de-a randul a fost oferit fix acelasi lucru pentru clienti, e usor de inteles de ce ne-am putea astepta la fix acelasi lucru inclusiv acum, deci e bine sa fim pregatiti, scrie idevice.ro

DIGI va avea deschise ofertele incepand din data de 10 noiembrie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page