Press "Enter" to skip to content

Scrisoarea secretă a Reginei Elisabeta a II-a, care va fi deschisă în anul 2085. Cu i se adresează mesajul

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, joi, 8 septembrie, în castelul ei scoțian de la Balmoral, însă suverana a lăsat o scrisoare secretă scrisă chiar de ea, într-un seif, și nu poate fi deschisă pentru încă 63 de ani. Iată cui i se adresează mesajul!

  • Mesajul pe care l-a transmis Regina Elisabeta a II-a
  • Iată cui i s-a adresat!

Națiunea a intrat acum în perioada de doliu după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Suverana a lăsat în urmă ei o scrisoare scrisă chiar de ea, însă nu poate fi deschisă până în anul 2085. Nici măcar personalul Reginei nu știe ce conține scrisoarea. Biletul se adresează locuitorilor din Sydey.

Scrisoarea secretă a Reginei Elisabeta a II-a

Scrisoarea secretă a fost semnată de Regină și este adresată „Dreptului și Onorabilului Primar al Sydney-ului, Australia”. Suverana a menționat că biletul va fi deschis tocmai în anul 2085, însă până atunci va fi pus într-un seif.

„Salutari. Într-o zi potrivită aleasă de dumneavoastră, în anul 2085 vă rog să deschideți acest plic și să transmiteți cetățenilor din Sydney mesajul meu către ei”, se arată în scrisoare.

Regina Elisabeta a II-a se folosea de poșeta ei pentru a transmite mesaje secrete

Regina Elisabeta a II-a impresionat de fiecare dată prin ținutele ei, dar și accesoriile pe care le purta. Majestatea Sa se folosea tot timpul de poșete pentru a transmite mesaje secrete. Atunci când Regina Elisabeta ținea poșeta pe brațul stâng, iar mai apoi îi schimba locul pe cel drept, însemna că voia să încheie o conversație.

Dacă suverana așeaza geanta pe masă, voia să transmită că ar vrea să părăsească evenimentul. Regina se mai folosea și de verighetă, iar atunci când se juca insistent cu bijuteria însemna că nu îi place compania și că ar vrea să plece, iar angajații interveneau.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page