Press "Enter" to skip to content

Se dau bani pentru anveloparea locuințelor și reparații. În 48 de ore, omul are garanţia şi încep lucrările

„Noi mergem pe o garanţie plafonată. (…) După Polonia, suntem a doua ţară din cele 12 care au aderat. Polonia are, deocamdată, garanţia, acordul cu Comisia Europeană pentru acordarea de garanţii în cel mai mare program al UE – InvestU. Noi am trecut toate fazele.

Aşteptăm această acreditare, să mutăm presiunea de pe bugetul de stat al Comisiei Europene. Acolo am bugetat vreo patru scheme de garantare cu 580 de milioane de euro.

Cum va funcționa… Este o garanţie de 50.000 de euro pe care banca o acordă direct, fără cost, mandatată de Fondul Naţional de Garantare pentru un credit, astfel încât cetăţeanul să îşi anvelopeze locuinţa, să îşi repare casa.

Dosarul vine la noi, îl analizăm şi îl dăm înapoi. Se merge pe garanţia portofoliu plafonată, se mandatează instituţia financiar bancară. În 48 de ore, omul are garanţia şi încep lucrările.

El îşi alege produsele cele mai bune de pe piaţă, în limita respectivă. Dacă vrea să facă de 100.000 de euro, diferenţa e a lui”, a spus Dumitru Nancu, la DC News TV.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page