Press "Enter" to skip to content

Secretul căsniciei de 29 de ani al lui Aurelian Temișan și al Monicăi Davidescu. Cât de bine se înțeleg cei doi după aproape trei decenii împreună: „Suntem inclusiv amanți”

Viața pe scenă este frumoasă, dar și grea. Aurelian Temișan și Monica Davidescu împart atât scena, cât și casa, de 29 de ani. Care este secretul unei căsnicii fericite și a unei iubiri că în filme. Iată declarațiile exclusive făcute de juratul de la Te cunosc de undeva, pentru Antena Stars!

  • Care se secretul căsniciei de succes dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu
  • Cât de bine se înțeleg cei doi după aproape trei decenii împreună

Aurelian Temișan și Monica Davidescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în showbiz-ul românesc. Cei doi au parte de relația mult visată și pare că viață le-a oferit amândurora partenerul pe care și-l doreau.

Secretul căsniciei de succes dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Aurelian Temișan și soția lui, Monica Davidescu, trăiesc o iubire ca în filme. După 29 de ani de relație, artistul vorbit cu aceeași căldură și iubire despre femeia care l-a susținut toată viața, femeia care îi este soție, prietenă, amantă și cu care nu împarte nu doar casa, ci și scena.

Sunt 29 de ani de când ne-am cunoscut și de când ne-am început povestea de dragoste. Noi am primit un sfat la nuntă, de la un prieten bun, este și și manager, a zis dacă vrem că relația să meargă să scădem din pretențiile pe care le avem unul față de celălat. La noi a funcționat pentru că suntem două persoane care trebuiau să se întâlnească, ne completăm, așa a fost dintotdeauna.”, a declarat Aurelian Temișan pentru Antena Stars.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au aniversat 29 de ani de relație

Începutul Noului An a adus și motiv de sărbătoare pentru Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Cei doi îndrăgostiți au aniversat, zilele trecute, 29 de ani de căsnicie.

Chiar pe pagina actorului de Instagram, a fost făcută publică o postare în care apar cei doi, alături de care juratul de la Te cunosc de undeva a transmis și un mesaj către frumoasa lui parteneră.

Mai exact, Aurelian Temișan și Monica Davidescu s-au cunoscut la dată de 13 ianuarie 1995, iar de atunci își petrec tot timpul împreună.

Azi e în 13 ianuarie. Pe 13 ianuarie 1995, adică acum 29 de ani, eu și Monica ne-am cunoscut. Nu mă întrebați când s-au dus toți anii ăștia. Simt ca s-au dus, dar nu degeaba. Mă simt împlinit și totuși destul de la început de drum. Îi mulțumesc vieții ca a fost constantă până acum și destinului că mi-a ghidat pașii și nu m-a făcut să greșesc drumul. Monica, îți mulțumesc pentru decența ta, pentru calitățile de mamă, de soție și de partener de scenă. Să tot adunăm anii așa”, a scris Aurelian Temișan, într-o postare distribuită pe Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page