Press "Enter" to skip to content

Secretul Deliei a ieșit la iveală! Cu cine s-a iubit jurata de la „iUmor”, înainte de căsătorie

Nimeni nu și-ar putea închipui că Delia este timidă când vine vorba de iubire.

Dar, cântăreața era “topită” după un tânăr pe nume Ovidiu Anton. Cei doi au făcut parte din același grup de muzică. Însă Delia nu i-a mărturisit niciodată faptul că era îndrăgostită, decât atunci când a venit ca și concurent la Xfactor. 

Delia și iubirea

“Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în același grup de muzică. De ce eram leșinată după tine, vreau să știu? A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a știut asta! Mie îmi plăcea foarte tare atunci, iar el mă ignora.”, a mărturisit Delia.

De altfel, cântăreața a format un cuplu și cu Florin Moldoveanu, un om de afaceri. Au fost împreună timp de doi ani, însă fericirea s-a terminat când au apărut zvonurile despre infidelitatea bărbatului.

Apoi, Delia l-a întâlnit pe Edi Iordănescu, fiul lui Anghel Iordănescu. Cei doi au format un cuplu tot doi ani de zile, iar motivul despărțirii a fost infidelitatea. Iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei.

Invitată la podcast-ul lui Codin Maticiuc, Delia a povestit despre relația pe care o are cu soțul ei. Cei doi lucrează ca o echipă și se completează foarte bine.

„Normal că funcționăm foarte bine împreună și normal că lucrăm ca o echipă. Lucrurile astea influențează proiectele, le gândim împreună, facem lucruri împreună, dar mi se pare riscant să spui că cineva, doar o persoană poate să te aducă.

În momentul ăla parcă ești neputincios, pare că tu pe picioarele tale nu poți. Ne completăm extrem de bine, dar mi se pare riscant să pui emblema asta cu „a avut succes pentru că a ajutat-o X”.

Să nu se înțeleagă că noi nu avem merite, el are merite, eu am, dar lucrăm ca o echipă, suntem familie.”, a povestit Delia Matache, pentru Codin Maticiuc. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page