Press "Enter" to skip to content

Și-a pus fustiță scurta și s-a dus să-și surprindă soțul la hotel. Socul de care a avut parte. Pe cine a găsit acolo

Leta Ilie (45 de ani), fosta soție a lui Sabin Ilie (45), îl acuză de adulter pe ex-atacantul de la Steaua, Dinamo sau Rapid.

Leta și Sabin Ilie, care au împreună doi copii, au divorțat în 2005. După un scandal cu atacuri de ambele părți soldat în cele din urmă cu o despărțire, Leta Ilie s-a lansat în afaceri, cu banii obținuți în urma partajului. Copiii au rămas cu mama lor după divorț.

Leta, fosta soție a lui Sabin Ilie: „Am vrut să îi fac o surpriză plăcută, mi-am pus o fustiță scurtă”

La 15 ani distanță de la divorț, Leta Ilie a dezvăluit că Sabin a călcat strâmb în timpul căsătoriei și îl acuză pe fostul atacant de adulter.

„Nu am avut probleme cu soții sau iubite, doar cu admiratoare care veneau cu tricouri brodate pentru Sabin. Găseam cutiuțe cu medalioane de aur. Eu eram geloasă tare. Le mai alergam. L-am prins o dată la hotel. 

Am vrut să îi fac o surpriză plăcută, m-am aranjat, mi-am pus o fustiță scurtă, dar a fost una nereușită pentru el și pentru mine. L-a salvat Adrian atunci. Au făcut schimb de apartamente și Adrian s-a speriat când m-a văzut. Sabin era cu o domnișoară în altă parte. A ieșit Sabin, a ieșit și aia și am dus-o cinci metri de păr până la scări”, a declarat azi Leta, conform Prosport.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page