Press "Enter" to skip to content

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Ronei Hartner va fi adus miercuri în România. Care a fost ultima dorinţă a artistei

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, din cauza unui cancer. Trupul neînsuflețit al regretatei artiste va fi adus în țară, miercuri, iar sicriul va fi închis.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Ronei Hartner va fi adus miercuri în România. Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, în Franța. Trupul neînsuflețit al regretatei artiste va fi adus în România, miercuri, iar înmormântarea va avea loc vineri, 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Rinda Hartner, sora sa, a dezvăluit care a fost ultima dorinţă a artistei.

Rinda Hartner a precizat că sicriul va fi închis și a transmis că Rona Hartner și-a dorit să fie înmormântată alături de celelalte persoane din familia sa care au trecut în neființă.

„Sunt proceduri speciale când e repatriere. Rona și-a dorit să fie înmormântată alături de străbuni, la Cimitirul Bellu Catolic. Acolo este și tata, acolo sunt buncii, străbunicii. O să fie o mică veghe la capela serviciilor funerare, luni o să fie o alta, cu o slujbă, și atunci o să îi închidă sicriul și îl sigilează, pentru că sunt anumite norme de respectat, după care ea o să plece cu avionul spre București. O să ajungă miercuri și noi o să venim de marți ca să o iau de la aeroport cu serviciile funerare din București și o să o ducem la capela cimitirului Bellu”, a declarat Rinda Hartner.

În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și ficat, însă după ce a urmat un tratament, se vindecase. În 2023 boala a recidivat, la plămâni şi la creier, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page