Press "Enter" to skip to content

Simina Loica, declarații în exclusivitate despre despărțirea de Alex Zănoagă. Ce s-a întâmplat între cei doi, de fapt: „Nu mai dormim împreună”

Simina Loica și Alex Zanoagă au șocat pe toată lumea cu decizia lor de a pune punct relației. Se pare că lucrurile dintre ei au luat o întorsătură neașteptată și au ajuns în pragul despărțirii. Bruneta a făcut mărturisiri în exclusivitate la Antena Stars și a dezvăluit motivul care a dus la ruptura dintre ei.

  • Simina Loica, declarații în exclusivitate despre despărțirea de Alex Zanoagă
  • Ce s-a întâmplat între cei doi, de fapt

Simina Loica, declarații în exclusivitate despre despărțirea de Alex Zanoagă

Simina Loica și Alex Zanoagă au șocat pe toată lumea cu decizia lor de a pune punct relației. Se pare că lucrurile dintre ei au luat o întorsătură neașteptată și au ajuns în pragul despărțirii. Bruneta a făcut mărturisiri în exclusivitate la Antena Stars și a dezvăluit motivul care a dus la ruptura dintre ei.

Aceasta a spus că relația dintre ei nu s-a rupt definitiv, însă au decis să ia o pauză. Din acest motiv, cei doi nu mai locuiesc împreună, iar singurele lor interacțiuni sunt atunci când Alex îl vizitează pe Dominic.

,,Nu s-a rupt de tot. Suntem certați și supărați. Am decis să luăm o pauza o perioadă, sa vedem ce simțim și ce avem de gând. Eu nu îl opresc să nu vadă copilul, nu îi interzic asta. A mai venit să îl vadă pe Dominic, doar că nu dormim împreună”, a declarant Simina Loica pentru Antena Stars.

Care este motivul despărțirii dintre cei doi

Se pare că neînțelegerile mici dintre ei au dus la certuri mai mari, astfel că cu trecerea timpului s-au îndepărtat.

,,Neînțelegerile mici au dus la certuri care ne-au îndepărtat. De multe ori am declarat ca ne certăm des și ca nu petrecem timp împreună. Poate acesta este motivul pentru care ne-am îndepărtat. Eu simt ca este o distanțare atât din partea mea, cât și din partea lui”, a mai spus bruneta.

De asemenea, Simina a mărturisit că lipsa de comunicare dintre ei a fost unul dintre factorii care au influențat la luarea acestei decizii. Totodată, bruneta a spus că nu se simte prea bine din punct de vedere emoțional, trecând printr-o mică depresie, însă încearcă sa fie puternică pentru cel mic.

,,Nu prea avem când să comunicăm. El când vine acasă este obosit, eu la fel, ma duc și ma pun direct în pat. Timp se găsește, doar că timp să petrecem împreună nu există, de asta ne-am îndepărtat. Eu stau foarte mult timp cu Dominic, simt oarecum că sunt într-o mică depresie, pe care nu o înțelege nimeni. Familiei mele nu ii pot spune, pentru că s-ar îngrijora. Mă chinui să trec peste, să fiu bine pentru Dominic, să nu fiu supărată și el să simtă. Mă așteptam că un copil să ne apropie mai mult, însă bărbații fug într-un fel de responsabilitate”, a mărturisit Simina.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page