Press "Enter" to skip to content

Simona Gherghe are probleme de sănătate. Anunţul postat pe Instagram

Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate de vreo două zile, după cum chiar ea a mărturisit prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața ei. Ce a pățit de această dată îndrăgita prezentatoare TV.

Simona Gherghe le-a mărturisit fanilor săi că, de vreo două zile, nu se simte foarte bine. De-a lungul anilor, vedeta a reușit să câștige inimile a mii de persoane care o urmăresc și pe micul ecran, dar și pe rețelele de socializare, acolo unde aceasta împărtășește destul de des imagini, dar și gânduri, cu cei care o îndrăgesc.

De când apare pe micul ecran, Simona Gherghe a reușit să câștige admirația multor persoane și, nu nu mai este un secret chiar pentru nimeni că prezentatoarea TV se bucură o de mare comunitate de fani și în mediul online.

Fie că vorbește de lucruri bune sau mai puțin plăcute, Simona Gherghe le povestește, mai mereu, celor care o urmăresc, ce face zi de zi și cum se simte. De această dată, îndrăgita prezentatoare TV le-a mărturisit fanilor săi că se confruntă cu probleme de sănătate.

Am o criză de stomac, de vreo două zile. Chinuitoare, cu dureri, fără somn. Mi-a făcut mama bucățile astea de cartofi copți pe plită, sare. Direct în copilărie m-a aruncat gustul ăsta. Uitasem ce buni sunt...”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Din fericire însă, Simona Gherghe nu are nimic grav și, pentru că, cel mai probabil, mama ei a ales să o trateze folosind un leac băbesc, acela de a-i da fiicei sale să mânânce cartofi copți pe plită, prezentatoarea TV s-a bucurat și să își reamintească gustul copilăriei.

Simona Gherghe a ajuns la Antena 1, după ce a fost refuzată de ProTV, pe când avea 21 de ani: „Și așa a fost botezul meu. Se pare că le-a plăcut de mine”

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune de la noi. Vedeta are o experiență de mai bine de 20 de ani în domeniu și sute de ore în care a transmis live buletine de știri sau întâmplări din cadrul emisiunilor pe care le-a prezentat, câștigând astfel aprecierea și simpatia românilor.

Cu toate astea, nu mulți știu că marea dragoste a vedetei nu a fost televiziunea, ci radioul, unde a lucrat timp de aproximativ 4 ani. A fost reporter, apoi prezentator de știri și ulterior a prezentat matinalul de la Radio Nord-Est.

„Înainte de televiziune, a fost prima dragoste: radioul. Am lucrat vreo patru ani la radio, mai întâi reporter, apoi prezentator de știri, iar în ultimele luni am făcut matinalul de la Radio Nord-Est”, a spus Simona Gherghe într-un interviu.

Înainte de a lucra la radio, Simona Gherghe și-a încercat norocul și la ProTV, ca prezentator de știri dar a fost refuzată, pe motiv că nu ar fi telegenică. Cu toate astea, vedeta spune că nu a luat-o ca pe un eșec, ci ca pe o experiență de viață.

„Nu am luat-o ca pe un eșec. Pentru că eu nu-mi doream să fac televiziune. Am mers cu câteva colege de facultate să vedem cum e la un interviu de angajare. Erau vreo 400 de concurenți pentru un post de prezentator de știri și am ajuns în ultima probă, alături de 10 fete. Am dat proba video, pe care am urmărit-o, ulterior, cu producătorul. Și mi-a spus, într-adevăr, că nu sunt telegenică, dar că am voce foarte bună și că ar trebui să fac radio.

Așa că, atunci când am găsit anunțul de angajare la Radio Nord-Est, am mers foarte încrezătoare. După câteva săptămâni grele de școală de presă, m-au luat în echipa lor și a contat enorm experiența de radio în ceea ce avea să urmeze în viața mea profesională”, a mărturisit Simona Gherghe.

În 2001, vedeta a ajuns la Antena 1, unde a prezentat jurnalul de știri: „Pe lângă radio, mă angajasem și la stația afiliată a Antenei 1 la Iași. Într-o iarnă, pe la sfârșitul lui 2001, au fost niște zăpezi crunte în Moldova, iar șefa mea, cea care făcea corespondențele la Observator, rămăsese înzăpezită. Cum trebuia relatată situația din zonă, am fost desemnată să o înlocuiesc și să fac o corespondență live, în principalul jurnal de știri al Antenei 1. Și așa a fost botezul meu. Se pare că le-a plăcut de mine, pentru că, la nici două luni distanță, domnul Radu Coșarcă m-a chemat la București pentru o probă și un interviu.

Am nimerit în inima știrilor și am urmărit acel breaking news din regie, pe un scăunel, și nu-mi amintesc să fi respirat. Sandra m-a ajutat la probă, pentru că mi-a împrumutat un sacou roșu. Cel cu care venisem eu nu dădea prea bine pe sticlă, iar la finalul zilei, stăteam amândouă la calculatorul ei și îmi arăta ce apartamente de închiriat aș putea găsi aproape de Antenă. Iar domnului Coșarcă îi sunt recunoscătoare că a crezut în mine”, a mai declarat Simona Gherghe.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page