Press "Enter" to skip to content

Simona Gherghe, imagine emoționantă alături de fiica sa. Cum s-a afișat prezentatoarea TV alături de Ana: „Nu știu când au trecut anii”

Simona Gherghe este activă în mediul online și nu ezită să își țină fanii la curent cu evenimentele din viața sa. Așa s-a întâmplat și de această dată, când prezentatoarea TV a postat o imagine emoționantă alături de fiica sa, Ana.

  • Simona Gherghe, imagine emoționantă alături de fiica sa
  • Cum s-a afișat prezentatoarea TV alături de Ana

Simona Gherghe nu ezită să își țină fanii la curent cu noutățile din viața sa, iar, de curând, prezentatoarea TV a postat mai multe imagini alături de cei doi copii. Vedeta se mândrește cu Ana și Vlad, așa că nu a ezitat să se afișeze în mediul online alături de ei.

Simona Gherghe, imagine emoționantă alături de fiica sa, Ana

Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor că nu îi vine să creadă cât de repede au crescut cei doi copii, căci, din toamnă, Ana va merge la școală.

Simona Gherghe a postat o imagine de la ultima serbarea a fiicei sale, cu care a fost plecată, la finalul acestei săptămâni, la schi, după ce s-a accidentat la începutul anului. Din acest cadru nu avea cum să lipsească Vlad, fiul cel mic, cu care se mândrește.

Cum astăzi este o zi importantă pentru femeile din întreaga lume, vedeta a mărturisit că și-a continuat ziua alături de mama sa, cu care are o relație specială.

„A fost așa o zi frumoasă… de fapt, am început sărbătoarea încă de ieri, la grupa lui Vladi, iar azi a fost un festival de lacrimi, la serbarea Anei. Poate și pentru ca e ultimul 8 martie la gradinita. De la anul, Ana mea mica, Nuchi a mea merge la scoala… Nu știu când au trecut anii ăștia, parcă aș vrea să mai rămână așa mici, deși ei se străduiesc zilnic să ne arate cât de mari s-au făcut. Și după toate emoțiile de la gradi, am fost în vizita la mama, căci nu se putea altfel. Mama mea, cea mai bună și mai frumoasă! La mulți ani, dragile mele! Meritați tot ce-i mai bun!”, a scris Simona Gherghe, în dreptul unor imagini alături de copii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page