Press "Enter" to skip to content

Simona Halep se întoarce pe terenul de tenis

Românca a contestat măsura la Tribunalul Arbitral al Sportului (TAS), iar cei de la Lausanne au redus perioada la nouă luni, astfel că Halep a redevenit eligibilă să participe la turnee.

Simona Halep trebuie să primească puțin peste 20.000 de euro.

Imediat după ce s-a aflat decizia, avocatul sportivei, Bogdan Stoica, a avut o intervenție telefonică la Digi Sport Special, în cadrul căreia a dezvăluit suma pe care clienta sa va trebui să o primească din partea celor de la ITIA.

„Tribunalul a decis simbolic să oblige ITIA să plătească 20.000 de franci elvețieni (n.r. echivalentul a aproximativ 21.000 de euro) cu titlul de ‘contribuție la efortul de apărare al Simonei’”, a precizat reprezentantul legal al Simonei.

Simona Halep revine pe teren acolo unde îi este locul! Campioana inimilor noastre a învins mafia din tenis!

Victorie URIAȘĂ pentru Simona Halep! TAS i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni.

Simona Halep (32 de ani) a primit o veste URIAȘĂ: TAS i-a redus pedeapsa la 9 luni, după audierile care au avut loc în perioada 7-9 februarie. TAS a publicat OFICIAL decizia, care a fost în unanimitate 3-0 și care este DEFINITIVĂ!

Simona Halep nu a mai jucat din octombrie 2022, când a fost suspendată provizoriu. Ea nu a mai jucat tenis de 17 luni. Astfel, pentru că suspendarea sportivei din Constanța a fost redusă la 9 luni, înseamnă că ea poate juca încă de acum. Suspendarea ei ar fi trebuit să expire în iulie 2023. Ultimul său meci oficial a fost pe 29 august 2022, când a fost învinsă în turul 1 la US Open.

Primul turneu la care Simona Halep poate reveni este Miami Open (19-31 martie). Ea nu este în clasamentul WTA, ceea ce înseamnă că va fi nevoită să ceară un wildcard. 1000 de puncte sunt în joc la turneul din Florida.

Prima reacție a Simonei Halep, după decizia de la TAS: „De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea. Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Aș dori să le mulțumesc avocaților mei care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început; și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil. Abia aștept să mă întorc în circuit.”

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page