Press "Enter" to skip to content

Sinead o’connor a murit. Artista avea 56 de ani și suferea îngrozitor după pierderea fiului

Doliu în lumea artistică! Sinead O’Connor s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani. Vestea tristă vine la mai bine de un an de la moartea fiului ei de 17 ani, care și-a pus capăt zilelor într-un mod tragic. 

Sinead O’Connor a murit la vârsta de 56 de ani, vestea tristă fiind dată miercuri seara de ziarul „The Irish Times”. Nu au fost oferite momentan detalii referitoare la împrejurările decesului. Celebra cântăreață irlandeză s-a stins la un an și jumătate de la moartea fiului ei, care avea 17 ani. Băiatul și-a pus capăt zilelor, în ianuarie 2022, anunțul fiind făcut pe Twitter de artistă.

Frumosul meu fiu, Neviim Nesta Ali Shane OConnor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult”, scria artista pe contul ei de socializare.

Ultima postare făcută de Sinead O’Connor pe Twitter

Sinead O’Connor s-a născut la Dublin, pe 8 decembrie 1966, într-o familie dificilă. Artista a trăit un calvar în copilărie, pentru că mama ei a abuzat-o fizic și sexual pe vremea când avea o vârstă fragedă, relatează presa străină. Tocmai din acest motiv, ea s-a confruntat cu afecțiuni destul de serioase.

De ani buni, vedeta de talie internațională se lupta cu problemele psihice. Artista se convertise la islam, schimbându-și numele în Shuhada’ Sadaqat în 2018.

În ultimul ei mesaj de pe Twitter, O’Connor a postat o poză cu fiul ei Shane și a spus: „De atunci trăiesc ca o creatură de noapte. El a fost dragostea vieții mele, lampa sufletului meu. Am fost un suflet împărţit în două. A fost singura persoană care m-a iubit vreodată necondiționat”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page