Press "Enter" to skip to content

Șoc în lumea filmului! A murit Matthew Perry. Mult îndrăgitul actor din „Friends” s-a stins din viață la doar 54 de ani

Serialul „Friends” a însemnat pentru mulți dintre noi un reper în ceea ce privește comedia și conceptul de sitcom. Personajele efervescente și pline de viață ne-au făcut adolescența mai frumoasă și ne-au adus zâmbetul pe buze cu fiecare episod în parte. Din păcate, un mare și îndrăgit actor s-a stins din viață, lăsând în urma lui milioane de fanii îndurerați. Este vorba despre Matthew Perry, cel care a dat viață personajului Chandler în faimosul serial.

Actorul Matthew Perry, în vârstă de 54 de ani, faimos pentru faptul că a dat viață personajului Chandler Bing în popularul sitcom „Friends”, a fost descoperit decedat în locuința sa din Los Angeles, conform informațiilor furnizate sâmbătă de presa americană.

Conform relatărilor Los Angeles Times, cadavrul actorului a fost găsit în baie. Surse anonime citate de tabloidul TMZ, care a fost primul care a adus la cunoștința publicului despre trecerea în neființă a actorului, au declarat că nu există indicii care să sugereze vreo implicare criminală.

În cursul dimineții de ieri, Perry se întorsese acasă după ce jucase pickleball timp de două ore și i-a cerut asistentului să facă ceva pentru el. Două ore mai târziu, tot acel asistent l-a găsit pe actor fără suflare în jacuzzi și a sunat la 911.

Autoritățile americane au exclus din calcul posibilitatea unui act criminal, iar, la fața locului, nu s-au găsit droguri de niciun fel. Într-un comunicat de presă al Departamentului de poliție din LA, stă scris că polițiștii au răspuns la un apel în privința morții unui bărbat, la ora 16.10, pe 28 octormbrie.

Poliția a primit apelul mai exact la 16.07 legat de „o urgență cu apă”. Nu s-a confirmat, până în acest moment, că trupul vedetei a fost găsit în cadă, piscină sau jacuzzi, dar nu există dubii în privința identității decedatului. În concluzie, se pare că a fost vorba despre un înec accidental în cazul regretatului actor.

Selma Blair, Yvette Nicole Brown, Justin Trudeau, Maggie Wheeler, Paget Brewster și studiourile de televiziune Warner Bros. se numără printre cei care l-au omagiat pe starul Friends Matthew Perry

Warner Bros. TV, care a produs Friends, a transmis un mesaj prin intermediul The Hollywood Reporter: „Suntem devastați de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte de neșters a familiei Warner Bros Television Group. Impactul geniului său de comedie a fost simțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va trăi în inimile atâtor oameni. Aceasta este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”.

Maggie Wheeler, care a jucat rolul lui Janice, iubita lui Chandler din Friends, a scris pe Instagram: „Ce pierdere. Lumea îți va simți lipsa, Mathew Perry. Bucuria pe care ai adus-o atâtora în viața ta prea scurtă va trăi. Mă simt atât de binecuvântată de fiecare moment creativ pe care l-am împărtășit”.

Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, a postat pe rețelele de socializare: „Decesul lui Matthew Perry este șocant și trist. Nu voi uita niciodată jocurile de curtea școlii pe care le jucam și știu că oamenii din întreaga lume nu vor uita niciodată bucuria pe care le-ai adus-o. Mulțumesc pentru toate momentele când am râs, Matthew. Ai fost iubit și ne vei lipsi”.

Perry declarase că el și Trudeau au urmat aceeași școală când erau copii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page