Press "Enter" to skip to content

Socant: Cuplu din Franta gaseste o grenada din Primul Razboi Mondial in sacul de cartofi cumparat de la piata!

Doi soți din Franța au avut parte de o surpriză neașteptată atunci când, în timpul sortării unui sac de cartofi achiziționat de 25 de kilograme, au descoperit că printre tuberculi se afla o grenadă din Primul Război Mondial. Incidentul a avut loc în propria lor casă, după ce femeia a extras o parte din cartofi pentru a-i pregăti pentru gătit. Observând că unul dintre cartofi avea o formă și consistență neobișnuite, l-a separat de restul, fără să-și dea seama inițial de pericolul pe care îl reprezenta.

Soțul, intrând în bucătărie și observând „cartoful” neobișnuit, a decis să îl examineze mai atent. Ulterior, și-a dat seama că nu era vorba de un tubercul, ci de o grenadă neexplodată din timpul Primului Război Mondial. În acel moment, tensiunea a crescut brusc în casa familiei, bărbatul reacționând rapid și alertându-și soția să părăsească imediat locuința, conștientizând pericolul iminent pe care îl reprezentau.

Fără a pierde timp, soțul a contactat autoritățile competente pentru a raporta descoperirea periculoasă. Înainte de sosirea echipelor specializate, a luat măsura de a muta grenada într-o zonă izolată a curții lor, pentru a minimiza riscul în cazul unei detonări accidentale. Această acțiune rapidă a fost esențială pentru siguranța familiei și a vecinilor.

Din fericire, situația a fost rezolvată fără incidente, echipa de deminare intervenind la timp pentru a asigura neutralizarea și îndepărtarea în siguranță a grenadei. Acest eveniment neobișnuit a reamintit comunității despre riscurile rămase de pe urma conflictelor trecute și importanța vigilentului atunci când se întâlnesc obiecte neidentificate care ar putea reprezenta un pericol. Familia implicată în acest incident a rămas nevătămată, dar profund impresionată de neașteptata descoperire făcută într-un sac obișnuit de cartofi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page