Press "Enter" to skip to content

Sorinel Copilul de Aur a fost bătut la un eveniment de către nuntași! Manelistului i-au fost distruse și instrumentele muzicale

Sorinel Copilul de Aur a fost bătut la un nuntă, după ce a refuzat să mai cânte peste program. Acestuia i-au fost distruse și câteva instrumente muzicale, iar prejudiciul se ridică la 7.000 de lei.

  • Sorinel Copilul de Aur a fost bătut la un eveniment de către nuntași!
  • Manelistului i-au fost distruse și instrumentele muzicale

Sorinel Copilul de Aur a trecut prin momente de coșmar la un eveniment. Manelistul a fost bătut de nuntași, după ce a refuzat să mai cânte, iar programul i se terminase. Autoritățile au fost chemate la fața locului și urmează să se ia măsuri legale.

Sorinel Copilul de Aur a fost bătut la o nuntă

Sorinel Copilul de Aur se numără printre maneliștii cunoscuți de la noi din țară, astfel că are o mulțime de evenimente în toată țara, pe care le onorează. De data aceasta, el a trecut prin momente de coșmar la o nuntă din Călărași. După ce i s-a terminat programul artistic, acesta nu a mai acceptat să cânte, deși nuntașii au insistat.

Pentru refuzul manelistului, mai multe persoane au sărit să-l bată, dar și să-i distrugă instrumentele muzicale. Sorinel Copilul de Aur a sunat la numărul de urgență 112, pentru a chema ajutoare. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale poliției și jandarmeriei române pentru a calma spiritele.

”După terminarea programului artistic, la plecarea de la local, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, doi bărbați, de 32 de ani, respectiv 35 de ani, și doi tineri, de 22, respectiv 18 ani, ar fi fost agresați, de către un bărbat”, se arată comunicatul emis de IPJ Călărași.

Instrumentele muzicale le-au fost distruse

Manelistul și membri trupei sale au fost distruse și a fost cauzat un prejudiciu de 7.000 de lei. După venirea poliției și jandarmeriei, patru persoane au fost transportate la spital, însă au refuzat să fie examinate.

”Un alt bărbat le-ar fi distrus celor patru, două boxe audio și un bass, cauzându-le un prejudiciu de 7.000 de lei. Persoanele bătute au fost transportate la spital, dar au refuzat să fie examinate medico-legal” a mai anunțat IPJ Călărași.

În urmă cu puțin timp, un alt manelistul ce a avut conflicte în trecut, în județul Călărași, a renunțat să mai aibă evenimente. Florin Salam, prin gestul său, a adus nemulțumire în rândul minorităților din zonă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page