Press "Enter" to skip to content

„Stiu ca nu va pot cere acum sa ma iertati….” Scrisoarea cutremuratoare trimisa de politistul care a ucis-o pe Raisa catre familia copilei. SOCANT! Ce le-a recunoscut

A trecut o săptămână de când Raisa a fost ucisă pe trecerea de prietoni de către un agent de Poliție.

Această tragedie a îndoliat întreaga țară, însă mai ales pe familia micuței, care nu poate aceepta crunta realitate. Astăzi, agentul de Poliție vinovat pentru incidentul tragic le-a transmis o scrisoare părinților copilei! Iată ce le-a spus!

Evenimentul tragic a luat cu asalt toată România, astfel că de mai bine de o săptămână, aceste este cel mai discutat subiect oriunde ne-am afla. Ei bine, dacă până acum agentul de Poliție vinovat a păstrat tăcerea, astăzi a dorit să le transmită o scrisoare părinților Raisei!

Polițistul Popescu Constantin, a scris, cu părere de rău pentru cele întâmplate, câteva rânduri familiei îndurerate. Fără a ezita, și-a cerut scuze, deși a explicat că este conștient că acest lucru este imposibil după ce și-au îngropat fiica la vârsta de doar 11 ani.

„(…) Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest eveniment tragic. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul. Pot doar să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavosatră. (…) Și mă rog să vă dea Dumnezeu putere să treceți peste aceste momente grele și peste durerea pe care am creat-o. (…) Am greșit, am greșit, și nu știu ce pot să mai fac. (…) Mă opresc aici pentru că orice aș face și orice aș spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă transmit un ajutor de înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face! Sincere regrete!”, se arată în scrisoarea transmisă de către agentul de Poliție familiei Raisei.

Reamintim faptul că, din primele iformații știute până în aceste momente, polițistul avea o viteză excesivă și nu a observat-o pe micuța Raisa și pe colega ei de școală pe trecerea de pietoni.

În timp ce prietena Raisei a fost lovită și a avut nevoie de îngrijiri medicale, din nefericire, pentru Raisa nu s-a mai putut face nimic, fiind constatat pe loc decesul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page