Press "Enter" to skip to content

Surpriză de proporții pentru toți clienții LIDL! Ce poți găsi în această săptămână pe rafturile magazinului – toți românii trebuie să știe!

Surpriză pentru toți clienții lanțului de magazine LIDL

LIDL România și-a notificat clienții din întreaga țară, pentru că în magazine sunt pregătite noi schimbări. Acestea trebuie știute de toată lumea. Acest lucru pentru că schimbările sunt substanțiale. Cei care se vor bucura cel mai mult vor fi clienții lanțului de magazine LIDL.

LIDL România a decis să aducă în magazinele din România, produse speciale tradiționale de mărțișor și de 8 martie, două date speciale pentru români. 

Pentru a sărbători cum se cuvine, magazinul vine cu o serie de oferte pentru clienții săi. Românii vor avea de unde să aleagă cadoul perfect pentru persoanele dragi.

LIDL România nu este singurul lanț mare de supermarket-uri de la noi din țară care în această perioadă a adus spre vânzare cadouri speciale de 1 și 8 martie.

Surpriză de la LIDL România pentru clienți

LIDL România a pus la dispoziție de pe 28 februarie o varietate de produse destinate acestor zile speciale. În această perioadă o să descoperiți o serie de surprize.   Este vorba de produse perfecte pentru a fi oferite cadou unor persoane dragi cu ocazia de 1 sau 8 martie. Așadar, clienții supermarket-ului vor avea parte de promoții speciale. 

LIDL România permite clienților săi să cumpere aceste produse din oricare magazin indiferent de orașul în care se află. Mai mult, LIDL are și mai multe surprize speciale pentru toți românii din întreaga țară, așa că reprezentanții anunță clienții să stea cu ochii în patru pentru a le descoperi.

Prețurile încep de la un preț ridicol de mic, iar anul acesta LIDL are cea mai mare gamă de produse. Veți putea găsi ceva pentru persoana iubită, indiferent de buget.

Magazinul Lidl a fost fondat de către familia Swarz, numele inițial fiind Schwarz Lebensmittel-Sortimentsgrosshandlung. În anii ’70 a fost construit primul magazin tip modern care se mai găsește și în ziua de astăzi.

În 1930, Josef Schwarz a devenit un partener al lui Lidl, creând angroul Südfrüchte Co. & Lidl, care la început comercializa doar fructe. Acum este un lanț de magazine de tip discount. În 1977 Josef Schwarz și Dieter Schwarz au creat Lidl & Schwarz, forma modernă a lanțului de magazine din prezent, care este acum răspândit în multe țări. Primul magazin tip discount Lidl a fost deschis în 1973, după modelul Aldi.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page