Press "Enter" to skip to content

Tabby a murit la doar 38 de ani. Nu era bolnavă, iar prietenii sunt în stare de șoc. ”Să te odihneşti în pace, frumoaso”

Tabby, fosta iubită a lui Mario Balotelli, s-a stins din viața în mod subit la doar 38 de ani. Toată lumea este șocată, mai ales că tânăra nu suferea de nicio boală. Femeia era creatoare de conținut și avea peste 300.000 de urmăritori.

Tabby Brown, cunoscută drept fosta iubită a lui Mario Balotelli, a fost în mod neașteptat răpusă de moarte la vârsta de numai 38 de ani. Vestea tragică a surprins pe toată lumea, iar susținătorii celebrei creatoare de conținut, care avea peste 300.000 de urmăritori pe Instagram, și-au exprimat tristețea prin numeroase comentarii pe rețelele de socializare.

Tabby Brown, o prezență remarcabilă în lumea televiziunii și modelingului, s-a stins din viață la o vârstă atât de fragedă. Ea a fost un nume foarte cunoscut în Marea Britanie, câștigându-și notorietate, nu doar pentru activitățile menționate anterior, ci și pentru apariția într-o revistă pentru adulți. De asemenea, a fost subiectul principal al tabloidelor din Anglia datorită relațiilor sale cu fotbaliști celebri precum Mario Balotelli și Raheem Sterling.

Din păcate, tânăra s-a stins din viață subit, iar știrea tristă a fost comunicată publicului de către fostul său impresar. Potrivit Daily Mail, nu au fost furnizate detalii cu privire la cauza morții, astfel că circumstanțele exacte rămân necunoscute. Cu toate acestea, un lucru este cert: Tabby Brown a părăsit această lume, iar admiratorii ei și-au exprimat durerea lor printr-o serie de comentarii emoționante lăsate la ultima sa postare pe Instagram.

„Un adevărat înger”, „Să te odihneşti în pace, frumoaso”, „Este un adevărat şoc pentru noi. Sincere condoleanţe familiei şi prietenilor tăi”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care i le-au scris urmăritorii.

De asemenea, muzicianul NayNay s-a declarat stupefiat de vestea că Tabby Brown a murit:

„Ce lumină erai pentru noi. Sunt cu adevărat şocat şi întristat că ai plecat dintre noi. Odihneşte-te în pace, Tabby”, a transmis NayNay, potrivit Daily Mail.

„Inima mea este frântă!”, a scris și Vas J Morgan, influencer care este urmărit de 1.1 milioane de persoane pe Instagram.

Tabby Brown și-a petrecut o bună parte a vieții în sudul Londrei și a intrat în lumea celebrității odată cu apariția în celebrul magazin Playboy. Aici a pozat pentru mai multe numere ale revistei, iar odată ce a cunoscut succesul, a primit și alte oferte atractive. De asemenea, Tabby Brown a fost prezenta în videoclipuri celebre ale artiștilor Snoop Dogg, Diezzie Rascal și B.O.B.

În 2011, Tabby Brown a avut o relație cu fotbalistul Mario Balotelli timp de 7 luni, în timp ce acesta juca pentru Manchester City. După despărțirea de Balotelli, a avut o scurtă relație cu Rahem Sterling, care, la fel ca Balotelli, a jucat la Manchester City și acum evoluează pentru Chelsea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page