Press "Enter" to skip to content

Tânăra de 21 de ani care a murit în accidentul din Dolj își lăsase prietena să-i conducă mașina. Autoturismul avea 200 km la oră în momentul accidentului

Patru tineri au fost implicaţi într-un accident grav, în județul Dolj, după ce maşina în care se aflau, condusă de o şoferiţă neexperimentată, s-a răsturnat și s-a rostogolit de mai multe ori. Tânăra aflată pe scaunul din dreapta a murit pe loc, șoferița este grav rănită, iar cei doi tineri care ocupau bancheta din spate sunt și ei răniți.

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, mașina rula cu viteză foarte mare, iar la un moment dat a derapat, a ieșit de pe șosea, a intrat pe contrasens și apoi într-un cap de pod. A fost proiectată în aer și s-a rostogolit de câteva ori. Potrivit martorilor, șoferița și tânăra din dreapta au fost proiectate prin parbriz.

La un moment dat am auzit ceva, o bubuitură tare, când m-am uitat deja venea mașina, rostogolindu-se și m-am uitat, fetele direct au căzut jos când le-a aruncat pe parbriz, le-a aruncat și au căzut cu fața de asfalt”, a povestit un martor pentru Știrile Pro TV

Mașina condusă de fata de 19 ani avea 200 km la oră în momentul impactului

Mașina aparținea tinerei de 21 de ani care ocupa locul din dreapta. Cu doar câteva minute înainte de accident, dăduse mașina pe mâna prietenei ei în vârstă de 19 ani.

A avut peste 200 la oră, i-au găsit kilometrajul la 200 și dat peste cap. Am auzit că se și filmau din mers să vadă cât e la oră”, a spus bunicul șoferiței pentru sursa citată.

Bunicul tinerei moarte a declarat că cele două fete se certaseră cu puțin timp înainte, iar tânăra de 19 ani i-a spus prietenei ei că vrea să conducă ea.

S-a certat cu ea și a zis lasă că merg eu de aici încolo. Planuri avea multe, să termine facultatea, să iasă ambasadoare, să își ia serviciu”, spune bunicul fetei moarte.

Singurul băiat din mașină a declarat că au rugat-o pe prietena lor să meargă mai încet, dar aceasta a refuzat.

I-am spus să meargă mai încet, dar nu am avut cu cine să mă înțeleg și așa s-a produs tragedia. Din fericire, eu am scăpat”, a declarat victima Edi Bileru.

Politiștii fac acum cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page