Press "Enter" to skip to content

Test de inteligență. Care dintre cei trei tineri are întâlnire diseară?

Test de inteligență. În imagine există trei personaje, iar unul dintre ele se pregătește să meargă la întâlnire, dar oare care?

Reușești să rezolvi acest test de inteligență? De această dată, trebuie să priviți imaginea de mai jos, în care apar trei tineri. Unul dintre ei se pregătește să meargă la o întâlnire. Dar care să fie, oare, personajul care se pregătește de acest moment? Această provocare va testa cât de atenți sunteți la detaliile din imagine. Înainte de a afla care este personajul care va avea întâlnire, trebuie să cunoașteți câteva lucruri despre testele IQ.

Testele IQ sunt foarte bune instrumente de măsurare a inteligenței. Psihologii le-au creat pentru a deterniba rezultatele elevilor, dar și pentru a identifica persoanele cu probleme mentale. Acestea au fost dezvoltate de-a lungul timpului astfel încât să sporească atenția la detalii și să întărească răbdarea celor care doresc.

Testele sunt disponibile sub mai multe forme, precum șiruri de numere, iluzii optice, omagini controversate sau chiar ecuații matematice formate din bețe de chibrit.

Test de inteligență – cine se pregătește de întâlnire?

Trebuie să priviți cu atenție imaginea de mai sus și să aflați cine merge la întâlnire. În fotografie apar trei personaje. Prima este o femeie îmbrăcată în rochie, cea de-a doua este un tânăr îmbrăcat la costum și ține în mână o servietă, iar ultima persoană este un bărbat care ține câteva plase de cumpărături în mâini. Care dintre cei trei tineri din poză va avea o întâlnire? Răspunsul este foarte simplu.

Cea de-a treia persoană este cea care va merge la întâlnire. Tânărul îmbrăcat în tricou roșu și care ține câteva plase de cumpărături în mâini va avea un „date”. Motivul? Într-una dintre pungi se află o cutie de cadou, semn că s-a pregătit pentru întâlnire.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page