Press "Enter" to skip to content

Test de inteligență. Cât de rapid poți rezovla ecuația. Trebuie doar să pui corect semnul matematic între cele două cifre

Astăzi vă propunem un test de inteligență care să vă testeze noțiunile de matematică. Trebuie doar să alegeți corect semnul matematic care să fie între 2 și 3, astfel încât răspunsul să fie 12.

De-a lungul istoriei, odată cu dezvoltarea și implementarea testelor de inteligență în domeniul psihologiei, experții le-au folosit pentru evaluarea capacității intelectuale a unui individ. De obicei, aceste teste de IQ necesită o atenție crescută și gândire logică din partea persoanei evaluate. Ele sunt folosite pentru a evalua cum o persoană percepe un puzzle, un joc sau situații care necesită rezolvare.

Cu toate acestea, este important să se înțeleagă că rezultatele obținute în urma testelor de inteligență nu sunt întotdeauna definitive sau 100% concludente. În continuare, vă prezentăm un test de inteligență de tip logic, care presupune plasarea unui semn matematic între cifrele 3 și 2 pentru a obține rezultatul 12.

Este necesară o gândire logică pentru a găsi soluția corectă. Pentru a obține rezultatul 12, trebuie să folosiți cunoștințele matematice.

Un singur semn matematic poate duce la rezultatul 12 și acesta este  semnul factorial. Iată răspunsul: 3!2 = 3! x 2 = 6 x 2 = 12.

Este binecunoscut faptul că astfel de teste au ca scop evaluarea potențialului intelectual al unei persoane. De multe ori, teste de IQ includ șiruri numerice, semne matematice sau forme și obiecte diverse. Aceste teste au apărut în a doua jumătate a secolului XIX. Cu toate acestea, este important să se rețină că, deși sunt folosite în diagnosticul psihologic, testele standardizate nu oferă întotdeauna rezultate definitive. Conform specialiștilor, multe persoane obțin scoruri cuprinse între 90 și 100 în ceea ce privește coeficientul lor de inteligență.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page