Press "Enter" to skip to content

Test de inteligenţă pentru ziua de miercuri. Ce număr continuă şirul din imagine? Trebuie să fii foarte atent

Iti prezentam un test matematic prin intermediul căruia îți poți analiza atât abilitățile cognitive, cât și capacitatea de rezolvare a problemelor. Sarcina ta este să rezolvi câteva calcule în așa fel încât să-ți dai seama ce număr trebuie să continue șirul de cifre. Succes!

Influența matematicii asupra vieții de zi cu zi

Matematica este o parte fundamentală a gândirii și logicii umane și stă la baza înțelegerii lumii înconjurătoare, precum și a noastră, ca oameni. Această materie asigură o modalitate eficientă de construire a disciplinei mentale și încurajează raționamentul logic.

Mai mult decât atât, cunoștințele matematice joacă un rol crucial în înțelegerea conținutului științelor, studiilor sociale și chiar a muzicii și artei, potrivit specialiștilor. Ele ne ajută să ne dezvoltăm creierul și abilitățile cognitive chiar prin intermediul materialelor distractive, cum ar fi cel de astăzi.

Ce număr continuă şirul din imagine?

Accesează prima imagine din galeria foto a acestui material. Nu o accesa pe a doua, fiindcă în ea vei descoperi răspunsul la problema ta. Dacă vrei să-ți testezi nivelul de inteligență în mod corect, te sfătuim să respecți condițiile problemei. De data aceasta, nu ai un timp limită impus pentru deslușirea ei.

În prima imagine din galeria foto vei observa câteva calcule matematice, așezate unul sub altul. Ele nu presupun doar aritmetică, ci și recunoașterea modelelor și realizarea de conexiuni logice. Persoanele care excelează la matematică, logică și gândire critică au deja un avantaj în rezolvarea problemei.

Ce trebuie să faci tu este să descoperi ce număr urmează în șirul celor deja expuse. Ca să rezolvi problema, trebuie să fii capabil să vezi dincolo de suprafață și să descoperi regula de bază care guvernează secvența de cifre. Testul de inteligență de astăzi îți măsoară agilitatea mentală.

Care este răspunsul corect la problemă și de ce

Dacă ești de părere că ai descoperit răspunsul la problemă, poți accesa a doua imagine din galeria foto. În ea vei descoperi răspunsul corect, anume: 90. Pe măsură ce analizăm șirul de calcule matematice, observăm că cifrele 7 și 8 lipsesc din serie. Trecem direct la 9.

Dacă cifrele 7 și 8 nu ar lipsi din serie, am avea următoarele calcule: 7 x 8 = 56 și 8 x 9 = 72. Prin urmare, înmulțim 9 cu 10, nu cu 8, pentru a obține răspunsul corect în această serie.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page