Press "Enter" to skip to content

Theo Rose face un apel disperat pe rețelele de socializare: „A descoperit că are cancer papilar tirodian”

Theo Rose le cere ajutorul fanilor săi din mediul online, după ce o prietenă de-ale sale a fost diagnosticată cu o boală gravă.

Theo Rose face un apel disperat pe rețelele sociale. Cântăreața încearcă de fiecare dată să ajute oamenii la nevoie, dar de această dată este vorba despre una dintre prietenele sale. Cântăreața a postat un mesaj prin care le cere ajutorul urmărotorilor săi.

Dupăce în urmă cu două săptămâni a devenit mamă, vedeta a primit o veste cumplită. Una dintre prietenele sale a fost diagnosticartă cu cancer papilar tirodian, iar Theo Rose a postat un mesaj pe Imstagram și le-a explicat situația fanilor săi.

Artista vrea să-și ajute prietena așa că i-a întrebat pe internauți dacă știu mai multe informații despre această boală sau dacă știu un medic foarte bun.

„O prietenă a descoperit că are cancer papilar tiroidian. E cineva pe aici care s-a mai tratat de asta sau care poate recomanda un doctor pe chirurgie oncologică? Ne interesează orice experiență si orice sugestie. Mulțumesc!”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page