Press "Enter" to skip to content

Theo Rose, în duet cu fiul ei și al lui Anghel Damian, Sasha. „S-au vărsat lacrimi în seara asta”. Momentul adorabil, filmat

Theo Rose și Sasha, fiul ei și al lui Anghel Damian, au susținut un „duet” care i-a emoționat până la lacrimi pe cei prezenți. Cântăreața se află într-o tabără de creație, unde, alături de o echipă de profesioniști, lucrează intens la mai multe piese noi.

Theo Rose, în duet cu fiul ei și al lui Anghel Damian, Sasha Ioan

Theo Rose și-a luat fiul și restul familiei într-o excursie de lucru dedicată exclusiv carierei muzicale. După încheierea sezonului 11 „Vocea României” și după ce Vera, personajul ei din serialul „Clanul”, a fost ucisă, Theo se bucură de o bine-meritată pauză de la televiziune.

Activitatea ei muzicală și online continuă însă. Artista profită de aceste luni fără proiecte TV pentru a-și pune creativitatea la lucru, iar cea mai mare sursă de inspirație este chiar fiul ei, Sasha, în vârstă de aproape un an.

„Sasha a avut primul moment artistic”

„S-au vărsat lacrimi în seara asta. (râde) Sasha a avut primul moment artistic. Orice am cânta în seara asta va fi greu să depășim emoția pe care ne-a transmis-o el. Poate mâine, poimâine…”, a scris Theo Rose în mediul online, în dreptul unei filmări în care cântă cu Sasha.

„Tu te faci cântăreț?”, întreabă cântăreața în filmare. Chitaristul care-i acompania pe Theo și pe fiul ei s-a emoționat până la lacrimi. Tânărul s-a oprit din cântat și a ieșit din încăpere. Pe Instagram, videoclipul are aproape 18.000 de aprecieri și zeci de comentarii.

„Plâng și râd. Ești minunată, Theo! Îți seamănă piticul și mă bucură tare”; „M-am topit”; „Ce superb ! M-ați făcut și pe mine să plâng”, acestea au fost doar câteva dintre comentarii.

Theo Rose și Anghel Damian își mai doresc copii

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți în vara anului trecut. Fiul lor, Sasha Ioan, s-a născut pe 14 iunie 2023. Theo și Anghel formează un cuplu din vara anului 2022. S-au cunoscut la castingul pentru serialul „Clanul”, însă nu s-au mai văzut o perioadă de câteva luni după aceea. Mai târziu au reluat legătura la repetiții, în timpul cărora relația lor profesională a devenit una de prietenie și apoi de cuplu. Theo și Anghel își mai doresc copii, Anghel fiind cel mai nerăbdător. Regizorul vrea ca familia lor să se extindă cât mai curând posibil.

„Cred că mai văd încă un copil, tot intuiția îmi spune că voi avea o fetiță după Sasha. Un copil sigur mai fac, am certitudinea, nu știu, pe al treilea nu-l simt. Eu sper să am niște copii fericiți și o să lupt pentru asta, ăsta e principalul interes”, a mai spus Theo Rose la „FACEM Podcast”.

@theorose

S-au varsat lacrimi in seara asta:)) Sasha e atent cand se canta in jurul lui si azi ne-a facut o demonstratie.

♬ sunet original – Theo Rose

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page