Press "Enter" to skip to content

Ți-o amintești pe Geta din „Liceenii”? Drama actriței de 52 de ani: și-a pierdut fiul

Actrița Cesonia Postelnicul, este cunoscută de publicul larg drept Geta din „Liceenii”. În rarele apariții ea este mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o suferință ce o macină din ce în ce mai mult. Aceasta și-a pierdut fiul în instanță, după un proces îndelungat cu fostul soț.

Drama actriței din „Liceenii”

 

Cesonia Postelnicul a ascuns ani la rând un secret care pe mulți i-ar doborâ. Aflată într-un scandal de multi ani cu fostul soț, Emilian Simion, ea a fost data în judecată, iar în instanță și-a pierdut fiul. Judecătorii au decis să încredințeze custodia copilului de 17 ani lui Emilian.

Conform decizie, actrița are dreptul să își viziteze fiul și să petreacă vacanțele împreună, după un program deja stabilit. Ea se poate implica și în educația lui, decizia finală fiind luată atât de mama, tata cât și de copil.

„Stabileşte locuinţa minorului la tată; părţile vor hotărî împreună, cu consultarea minorului, asupra tuturor aspectelor privind educaţia şcolară a minorului, educaţia extraşcolară a minorului, participarea minorului la excursii şi tabere în care nu este însoţit de părinţi. (…)

Încuviinţează exercitarea dreptului pârâtei de a avea legături personale cu minorul, la domiciliul său, după următorul program: în prima şi a treia săptămână a fiecărei luni de vineri orele 18,00, până duminică, orele 20,00; în prima jumătate a fiecărei vacanţe şcolare a minorului; reclamantul îşi va executa în natură obligaţia de întreţinere faţă de minor. Obligă pe pârâtă la plata în favoarea minorului a sumei lunare de 380 de lei, cu titlu de pensie de întreţinere (ulterior suma a fost majorată, la aproximativ 800 de lei – n.r.)”, se arată în sentinţa magistraţilor.

Cesonia se poate lăuda cu o carieră de succes, dar în plan personal nu stă la fel de bine. In anul 2005, Cesonia Postelnicu a fost părăsită de bărbatul cu care credea că își va petrece întreaga viață. În timpul filmărilor pentru “Liceenii” au existat mai multe zvonuri că ar fi împreună cu Stefan Bănică Jr. Nici unul dintre ei nu a confirmat niciodată această speculație.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page