Press "Enter" to skip to content

Totul a fost dat pe față! Al cui este, de fapt, cel de-al doilea copil al Vulpiței

Viorel Stegaru a supus-o pe Veronica la un test poligraf, deoarece s-a îndoit de fidelitatea ei

În luna mai a anului trecut, Vulpița a dat naștere unui băiețel sănătos. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară, la scurt timp după ce au părăsit „Acces Direct” și viața din București.

Au revenit în comuna vasluiană Blăgești, unde își duc traiul liniștit. Viorel nu a crezut că Veronica va da naștere unui copil care este al lui, motiv pentru care i-a cerut să facă un test poligraf.

La scurt timp după ce s-a aflat vestea că este însărcinată, Viorel a crezut că soția sa l-a înșelat. Deși totul mergea foarte bine și lucrurile au decurs așa cum și-au droit, în mintea lui Viorel s-au născut semne de întrebare. Bărbatul nu a fost sigur de fidelitatea soției sale și nu a crezut că este tatăl copilului. El a crezut că Veronica l-a înșelat și a supus-o la un test poligraf. Ea a acceptat imediat, pentru a-i demonstra că s-a înșelat.

Viorel a supus-o pe Veronica unui test poligraf, pentru a fi sigur că el este tatăl copilului
Întrebată dacă Viorel este tatăl, Veronica a răspuns pozitiv. Testul poligraf a arătat că nu a mințit

și da, Viorel Stegaru este tatăl copilului pe care Vulpița l-a adus pe lume. În această situație s-a ajuns din cauza faptului că gurile rele au răspândit vorbe rele. Oamenii spuneau că aceasta l-ar fi înșelat pe Viorel, iar bărbatul a crezut ce a spus lumea și a supus-o unui test poligraf.

Veronica și Viorel își duc traiul liniștiți în Blăgești. Au făcut furori cu aparițiile sale la TV și cu întreaga poveste cu care s-au prezentat la „Acces Direct”. Oamenii de acasă au privit cu sufletul la gură fiecare episod al emisiunii, pentru a vedea ce se mai întâmplă în relația celor doi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page