Press "Enter" to skip to content

Traian Băsescu, amendat cu sute de lei după accidentul provocat în Bucureşti în urmă cu două săptămâni

O nouă lovitură financiară pentru Traian Băsescu. Fostul preşedinte al României a fost sancţionat de Poliţie după ce în urmă cu două săptămâni a lovit cu maşina un alt autoturism parcat în Bucureşti.

Traian Băsescu a fost amendat cu 580 lei pentru accidentul provocat în urmă cu aproape două săptămâni în Bucureşti, a anunţat România TV. Deşi fostul preşedinte a acroşat oglinda unui autoturism parcat în 22 mai 2022, a fost sancţionat abia acum pentru că potrivit legislaţiei, amenda se dă abia după ce proprietarul autoturismului avariat se prezintă la Poliţie.

Proprietarul maşinii avariate de fostul preşedinte al României le-ar fi spus poliţiştilor că nu are pretenţii financiare de la Traian Băsescu întrucât oglinda lovită de acesta era deja stricată şi urma să fie înlocuită.

După accidentul din 22 mai produs pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, Traian Băsescu a lăsat un mesaj pe automobil aviariat. În biletul lăsat pe parbrizul mașinii, Băsescu și-a cerut scuze și a lăsat un număr de telefon la care proprietarul mașinii să îl contacteze pentru formalitățile de înțelegere amiabilă.

„În data de 22.05.2020 în jurul orei 10:15, am lovit oglinda mașinii dumneavoastră care era parcată.

Pentru a îndeplini cele legale rog sunați sau dați SMS la telefon… Vă mulțumesc și scuze pentru incident.”, a scris  Traian Băsescu.

A mers apoi la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare ca să raporteze tamponarea.

„În data de 22.05.2022,  a sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.”, au transmis polițiștii de la Brigada Rutieră din București.

Nu e prima dată când Traian Băsescu face accident. În anul 2008, chiar cu o zi înainte de Summitul NATO, Traian Băsescu a tamponat o mașină care oprise în fața lui pe bulevardul Regina Elisabeta. A fost pratagonistul unui alt accident identic cinci ani mai târziu, în Otopeni.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page