Press "Enter" to skip to content

Trei clienți au fugit dintr-un restaurant fără să plătească în Middlesbrough

Este o experiență neplăcută să mergi la un restaurant sau un pub și să fii informat că aceștia acceptă doar numerar. Această situație a dus la o situație ciudată la restaurantul Kilimandjaro din Middlesbrough, atunci când trei bărbați au fost nevoiți să fugă fără să plătească nota de plată. Într-un final, proprietarul restaurantului a primit o scrisoare de scuze însoțită de 40 de lire sterline într-un plic.

Cei trei tineri au părăsit restaurantul fără să plătească

Trei tineri au ajuns la restaurantul Kilimandjaro din Middlesbrough și au aflat că acesta accepta doar numerar. După ce s-au bucurat de masă, aceștia au pornit în căutarea unui bancomat, dar au realizat că ultimul tren spre casa lor era pe cale să plece. În loc să continue căutarea, aceștia au renunțat să plătească nota de plată și s-au îndreptat spre gară.

Proprietarul restaurantului a primit o scrisoare de scuze și 40 de lire sterline
Proprietarul restaurantului, Apollo Apollinaire, a primit o scrisoare de scuze și 40 de lire sterline într-un plic, câteva zile mai târziu. Conținutul scrisorii spunea că cei trei tineri au alergat spre gară și au pierdut din vedere faptul că nu au plătit nota de plată. Aceștia și-au cerut scuze și au oferit o recenzie de cinci stele pe Trip Advisor.

Povestea a devenit virală
După ce a primit scrisoarea, Apollo a distribuit-o pe pagina de Facebook a restaurantului, subliniind că mai există o mulțime de oameni decenți în lume. Povestea a devenit virală și a primit multe aprecieri din partea celor care au văzut-o.

Concluzie:
Această experiență neplăcută a reprezentat o lecție pentru proprietarul restaurantului și pentru cei trei tineri care au uitat să plătească nota de plată. Cu toate acestea, scrisoarea și banii trimiși de aceștia arată că există oameni decenți în lume care își iau responsabilitățile în serios și își cer scuze pentru greșelile făcute.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page