Press "Enter" to skip to content

Trei zodii vor da lovitura în 2024 și vor câștiga sume de bani inimaginabile

Cât de bine cunoști limbajul corporal? Testele logice sunt utilizate pentru a măsura capacitatea candidatului de a-și folosi gândirea logică și critică în scopul de a găsi într-un mod rapid rezolvarea la problema dată. Astfel, se va testa raționamentul și abilitatea de a întelege anumite informații, prin modul în care operează cu ele.

Cât de bine cunoști limbajul corporal? Întrebări, probleme sau teste de logică ar trebui să rezolve toată lumea, indiferent de vârstă, pentru a-și dezvolta gândirea logică și capacitatea de a rezolva probleme. Este un exercițiu bun pentru creier, însă aceste teste ar trebui adaptate vârstei. Iată un test de logică pentru adulți, prin care îți poți testa cunoștințele privind comunicarea nonverbală.

Cât de bine cunoști limbajul corporal?

Privind imaginea, primul impuls ar fi să te ghidezi după limbajul corporal. Dacă mergi pe această variantă, se poate vedea că bărbatul din stânga se uită în direcția femeii, dar la fel procedează și cel din dreapta. Ea nu are privirea concentrată pe niciunul dintre ei, dar este întoarsă spre cel șaten.

La o privire și mai atentă, se vede că bărbatul din stânga are o verighetă. Totuși, ea nu are o astfel de bijuterie, așa că el ar putea fi însurat, dar nu cu ea. Pe de altă parte, acolo unde ar fi aproape să aibă o astfel de bijuterie are un telefon pe care se poate distinge o imagine. Bărbatul din poză este, logic, soțul ei. Așadar, tânăra este măritată, de fapt, cu bărbatul din dreapta!

Cum să evaluezi dacă lui/ei îi face plăcere să vorbească cu tine

Oamenii, când discută cu tine, au tendința să se apropie sau să se depărteze, inconștient. Dacă le place de tine se vor apropia, dacă nu le place să stea de vorbă cu tine, tendința e să se depărteze.

Dar picioarele spun cel mai clar lucrul ăsta. Privește ce miscări au picioarele celor cu care vorbești. Dacă picioarele unui om sunt îndreptate în direcția ta, atunci se simte foarte bine în compania ta. Dacăpicioarele sunt îndreptate în altă direcție, atunci acolo vrea să meargă acea persoană, nu spre tine.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page