Press "Enter" to skip to content

TRIST! Ion Șmecherul a fost condus pe ultimul drum! Imagini de la înmormântarea celebrului cioban

Durere de nedescris astăzi pentru toți apropiații lui Ion Șmecherul, însă și pentru cei care l-au cunoscut de-a lungul timpului prin intermediul rețelelor de socializare. Celebrul cioban a fost condus pe ultimul drum printre lacrimi amare și urlete de suferință. Imagini emoționante de la căpătâiul celui care a făcut pe toată lumea să zâmbească.

Ion Șmecherul a fost condus astăzi pe ultimul drum!

Ion Șmecherul a murit în urmă cu trei zile, iar trupul neînsuflețit a fost depus la capela din satul Gârbova, acolo unde toți cei care l-au îndrăgit și au râs la glumele lui au mers să-i aducă un ultim omagiu.

Din nefericire, astăzi, celebrul cioban a fost condus pe ultimul drum de familie și cei care l-au iubit de-a lungul timpului. La căpătâiul bărbatului se aflau mai multe persoane care urlau durere și vărsau lacrimi amare, asta deoarece moartea sa a venit subit, iar nimeni nu se aștepta la o asemenea veste tragică.

Imaginile vorbesc de la sine și exprimă întreaga suferință care prin care toți apropiații săi au trecut recent, când trupul fără viață a lui Ion Șmecherul a fost depus la locul de veci.

Din ce cauză a murit Ion Șmecherul

Din spusele apropiaților, se pare că Ion Șmecherul era dependent de alcool, astfel că obișnuia să consume o cantitate mare zilinic. Cei care l-au îndrăgit și i-au fost mereu aproape l-au sfătuit de nenumărate ori să renunțe la acest obicei, însă acesta nu i-a ascultat și a făcut cum a considerat de cuviință.

Apropiații, fanii, internauții și toți cei pe care i-a amuzat cu videoclipurile sale au postat mai multe mesaje de condoleanțe pe Internet, asta după ce vestea ca a murit a venit ca un trăsnet pentru multă lume. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page